Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: "Iraklıları İnsan Olarak Görmüyorum"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Eğer asker olmasaydım ve Irak'a gitmeseydim böyle bir insan olmayacaktım. Bana beş defa ömür boyu hapis vererek hayatımın sonuna kadar dışarı çıkarma niyetleri olmadığını gösterdile" demiş... insan okuyunca "vay zavallı adamcağız vah" diyesi geliyor...

asker olmasaydın ıraka gitmeseydin öldürdüğün masumlar hayatta olacaktı...savaşınız bile kalleşçe...kanınızda var kalleşlik... aslında idam edilmen en doğrusu...

hatta sana ceza verenler hata etmiş...seninle birlikte emir komuta zincirinin de yanında olması gerek... yaşarsanda inşallah vicdan azabı çekersin..varsa...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    "Eğer asker olmasaydım ve Irak'a gitmeseydim böyle bir insan olmayacaktım. Bana beş defa ömür boyu hapis vererek hayatımın sonuna kadar dışarı çıkarma niyetleri olmadığını gösterdile" demiş... insan okuyunca "vay zavallı adamcağız vah" diyesi geliyor...

asker olmasaydın ıraka gitmeseydin öldürdüğün masumlar hayatta olacaktı...savaşınız bile kalleşçe...kanınızda var kalleşlik... aslında idam edilmen en doğrusu...

hatta sana ceza verenler hata etmiş...seninle birlikte emir komuta zincirinin de yanında olması gerek... yaşarsanda inşallah vicdan azabı çekersin..varsa...
    Aynen
    inşallah vicdan azabından geberir lanet olsun böyle savaşa böyle insancığa.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri