Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: dsm 3000 nıt yeni üretim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31 dsm 3000 nıt yeni üretim

merhaba uydu ayarı yapan arkadaşlar 3 ay önce çıkan DSM 3000 NIT uydu bulucusu Hk.da
    1-UYDUYU CABUK HATASIZ BULUYORMU ?
    2-TÜM ÖZELLİKLER ÇALIŞIYORMU?
    3-ŞARJLI PİL SÜRESİ NE KADAR ?
    4-PERFORMANSI NASIL?
    cevaplarınızı bekliyorum saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı blade Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba uydu ayarı yapan arkadaşlar 3 ay önce çıkan DSM 3000 NIT uydu bulucusu Hk.da
    1-UYDUYU CABUK HATASIZ BULUYORMU ?
    2-TÜM ÖZELLİKLER ÇALIŞIYORMU?
    3-ŞARJLI PİL SÜRESİ NE KADAR ?
    4-PERFORMANSI NASIL?
    cevaplarınızı bekliyorum saygılarımla
    Bu cihazın DSM 3000Sden farkı üzerinde NIT kartının bulunması.Ayrıca birçok artılar eklenmiş.Geçen yıl DSM 3000S aldım onu kullanıyorum ve çok memnunum uyduyu çabuk ve hatasız bulabiliyorum.Yeni güncellemeyle RS232 portu hariç tüm özellikler aktif.Tam şarjlı 3-4 saat kullanılıyor.(Tabi motor kurma,çoklu LNB ve diğer uygulamalara göre değişir.)Bence fiyatına göre iyinin çok çok üstünde.Teknik bilgiler Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesinde mevcut..Ayrıca firma yetkililerini her aradığımda ilgi gördüm.
    Konu gungor1976 tarafından (21-12-2010 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar dsm 3000 nıt uydu bulucusu kullanan arkadaşlardan hala yorum yok kullananlar lütfen yukarıda belirttiğim hususlar hakkında yorumlarını bekliyorum saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar yorum yok ama bu cihazın LCD görüntülü FG uydu bulucucu SİLVERMAX-SATLİNK gibi cihazlarla ÖZELLİKLERİ VE FİYATI bakımından yorumununuzu bekliyorum saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı blade Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet arkadaşlar yorum yok ama bu cihazın LCD görüntülü FG uydu bulucucu SİLVERMAX-SATLİNK gibi cihazlarla ÖZELLİKLERİ VE FİYATI bakımından yorumununuzu bekliyorum saygılarımla
    Galiba kararsınsın biraz. bende DSM 3000 i amadan önce 1 ay araştırma yaptım. sonunda biraz pahallıda olsa aldım. Başta cihazın yek parça sorunu yok. Üretici ve teknik servis Türkiyede. Uyduyu ince ayarları dahil ayarlaman 5 dakika. Böyle oluncada bir şarjla günde en az 20 çanak kur.Diğer cihazlarıda incele ve yorumları oku tabiki.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sn güngör hocam haklısında cihaz çok pahalı belirttiğim görüntülü cihaz fiyatına birde çıkışı 220 $ iken şimdi 240 $ oldu 260 $ dolar yapmaya dogru gidiyor arkadaşım bilgilerinize saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sn güngör hocam haklısında cihaz çok pahalı belirttiğim görüntülü cihaz fiyatına birde çıkışı 220 $ iken şimdi 240 $ oldu 260 $ dolar yapmaya dogru gidiyor arkadaşım bilgilerinize saygılarımla
    Hani bir sözvardır ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Her zaman alabildiğinin en iyisini al. iki gün sonra 100 liralık cihaza 100 lirada servis ve parça parası verme. Ama tavsiyem iyi araştır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güngör ustam şu anda dsm 3000 nıt çıkışı 220 $ idi bir hafta önce 240 $ oldu şimdi 260 $ yapmayı düşünüyorlar tl olarak 380 tl nedir bu pahalılık ustam saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güngör ustam şu anda dsm 3000 nıt çıkışı 220 $ idi bir hafta önce 240 $ oldu şimdi 260 $ yapmayı düşünüyorlar tl olarak 380 tl nedir bu pahalılık ustam saygılar
    Eğer NIT özelliği senin için çokçok önemli değilse DSM 3000S al. 40$ yani 60TL daha ucuz..NIT dışında bütün özellikleri aynı. Ama alacaksan 60 lirayı görme bence...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepsidijital.com: Fiyatı : 399.00 TL
    GittiGidiyor Fiyatı :348.00 TL

DSM 3000 S Özellikleri

- Paket tarama özelliği

- Pratik kullanımlı TÜRKÇE MENÜ
    - Multifocus özelliği ile iki uydu sinyal ve kalie, aynı anda ekranda
    - Otomatik uydu tanımı (Hafızasındaki 12 uydu için)
    - Hızlı full spectrum sayesinde kolay uydu bulma
    - Spectrum sayesinde kolay uydu bulma
    - 1/4 DiSEqC tarama
    - 1/8 DiSEqC seçim özelliği
    - 1/4 DiSEqC seçim özelliği
    - LNB kısa devre koruması ve LNB akım sınırlandırma
    - BER ölçümü ile hassas LNB ve çanak ayarı
    - Elle frekans değiştirme ve TP düzenleme
    - 32 Uydu ve 128 TP frekans kapasiteli
    - Tüm LNB'ler ile uyumlu (Universal/C Band/MDU/MDU2/MDU3/....)
    - DiSEqC Motor kontrol limit verme ve silme özelliği
    - Sinyal şiddeti sesli uyarı ve tuş basma bip ses uyarı
    - Spectrum özelliği ile merkezi sistem test imkanı
    - Kablodaki db kaydını görebilmek için spectrumda
    - (+/-db) arttırma yada eksiltme imkanı
    - LNB ve DiSEqC akım ölçümü gösterme (sağlamlık ayarı)
    - Max LNB akımı 600 mA
    - Kalan pil süresini dakika ve % olarak görebilme
    - Ağırlık 1.8 kg
    - Dahili şarj cihazı
    - 3 Saat Şarj süresi

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri