Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
25 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: dsm 3000 nıt yeni üretim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mese Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende pece digiturk cıhazı var buna yazılım bulamayacakmıyım kendi cıhazım parayla satın aldım
    Arkadaşım bu linkte DSM 3000 cihazı ile ilgili yazışmalar var. Sorunuzu yanlış yerde soruyorsunuz. Yinede yardımcı olmak adına sorunuza gelince, cihazı satın alırken her türlü yazılım desteği güvencesiyle satan firmaya sorunuz bence tabi muhattap bulursanız. Çünkü çoğunun elinde kaldı bu cihazlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu cihazın aynısından bendede var kurulu olan uydularda hem sinyal hemde bib sesi alıyorum sorun yok fakat ben kendim uydu kurmaya kalktığımda ne sinyal alabiliyorum nede bib sesi bu cihazla uydu nasıl kurulur en başından sonuna kadar anlatabilirmisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynısı derken kastettiğim dsm 3000 nit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende dsm 3000 nit cihazı var kurulu uydulara taktığımda hem sinyal hemde bip sesi alıyorum fakat ben uydu kurmak istediğimde ne sinyal nede bip sesi yakalayabiliyorum bu cihazla uydu nasıl kurulur en başından sonuna kadar detaylı bir şekilde yazarmısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi akşamlar bende dsm 3000 nit yön bulucu var kurulu uydulara taktığımda sinyal ve bip sesli uyarı alıyorum fakat ben uydu kurarken ne sinyal nede bip sesi yakalayamıyorum bu cihazla uydu nasıl kurulur en başından detaylı olarak yazarmısınız

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri