bunlar niye böle yapıyo sizce partileri kazanamadıgı için..
bunlar niye böle yapıyo sizce partileri kazanamadıgı için..
az önce dinledim tvde. resmen belediye başkanına çamur atıyor.
çünkü izmir belediye başkanı CHPli.![]()
burhan özfatura ve yüksel çakmur bu ikisi izmire belediye başkanlığı yapmış insanlar...peki izmiri yere göğe sığdıramayan arkadaşlar bu iki başkanın(y.çakmur chp'lidir)izmirin bakımsızlığından yeşil fakiri olduğundan devlet yatırımlarını nasıl elinin tersiyle ittiğini birkaçgün önce farklı gazetelerde okudum...bu eleştiriyi akp'li biri yapsa anlarım fakat yıllarca izmire hizmet vermiş bu iki insanın dediklerinin hiçmi gerçek payı yok,yalanmı söylüyorlar...yalancı kim,partizan kim...onlarmı...
CİMBOMLU
işkembeden sallamayacaksın gelip izmiri göreceksin ondan sonra konuşacaksın kedi erişemediği ciğere mındar dermiş hiçbir zamanda izmire erişemeyecekler onların kuyruk acıları belli
Ankaranın çivisini Gökçek çok oldu çıkaralıda , İstanbul yine biraz şansıl, zaten bu millet vekili kaka kukiden başka bişe bilmiyor, işine gelmedimi kaka kuki, zatialileri mili eğitimden giderken arkasından baklava dağıtılmıştır.. her halde kendiside kaka kuki pozisyonuna düşmüştü ,bunu bilmiyor her halde
resim alıntıdır.
birkaç yapı dışında her yer gecekondu dedi dayın bakan, sanki İstanbul'da ve Ankara' da yokmuş gibi evet belki diğer şehirlere göre çarpık kentleşme daha çok izmirde ama taaa eskiye dayanıyor bunun sebebi o ayrı suan yeni yapılanmalar çok çok modern narlıdere, balçova, gaziemir, menderes , güzelbahçe, buca, daha sayamadığım yerler
Yazmakla bitmez İZMİR i gelin görün gecekondumuzu görün ÇEŞME - FOÇA - ÖDEMİŞ - TİRE - SEFERİHİSAR - URLA - MORDOĞAN - KARABURUN daha sayamadığım ve benimde bilmediğim yeni keşfedeceğim nice yerler gelin görün her yerin tadı ayrı ...
Şu izmirin güzelliğine bir bakın birileri izmiri kıskanıyor
Satın Başbakan İzmirde Villa almak istiyormuşda, sümüklü böceklerden korktuğu için ailesinin ahlakı bozulacak diye korkuyor herhalde.
bence niyetleri başka heryeri soydular sıra izmire geldi fiatını düşürüp orayıda yunanlılara verirler heralde selametle
AKP'nin zoru var İzmir'le.Bir İzmirli olarak bunların söylediği şeyleri kaile bile almıyorum.Her lokmayı yemeyen,herşeyi gören insanlar yaşıyor İzmir'de işte bu yüzden çekemeyen de oluyor tabi bunlar gibi.Ben artık bu zihniyetteki insanları Allaha havale ediyorum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri