Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tuvalet girişine ALLAH yazısı takmak????

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Tuvalet girişine ALLAH yazısı takmak????

Bazı evlerin tuvaletlerinin girişinde görüyorum özellikle tuvalet elektirik anahtarının kenarına takıyorlar TUVALETE GİRİLİRKEN OKUNACAK DUA hepinizin malumudur o duada şanı yüce ALLAH'ın adı geçer,bu duanın buraya takılması doğrumudur ALLAH'ın isminin tuvalete çok yakın olan bu yerlere asılması yazılması doğrumudur.
    FİKRLERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tuvaletin dışında herhangi bir yere takıla bilir...kapısının üstünede takılabilir...ama içine olmaz. diye bilirim..yinede konu hakkında ilim sahibi arkadaşlar cevabını yazarlarsa iyi olur. selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üzgünüm no comment
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle uygun değildir başka takılacak yermi yok Allahutealanın isimleri güzeldir temiz yerlerde olmalı müminin kalbinde olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinlikle uygun değildir başka takılacak yermi yok Allahutealanın isimleri güzeldir temiz yerlerde olmalı müminin kalbinde olmalı
    usta aynen katılıyorum çok güzel ifade etmişsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

söyle gecerken bi baktım başlıga lütfen yetkililer bu konuyu silsin arkadaşlar lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digital_52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    söyle gecerken bi baktım başlıga lütfen yetkililer bu konuyu silsin arkadaşlar lütfen
    neden silinmesi gerekir arkadaşım onuda bari açıklada bizde öğrenelim.çok önemli bir konuda fikir teatisi yapıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Takılmaması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yahu bırakın yani şu işe bari dini karıştırmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onun yeri ve ismi en güzel yerlere yakışır dediğiniz yere o ismi koymak bana göre hem çok günah hemde çok yakışıksız kalır !!!!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri