REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Msn de sizi engelleyenleri görün programsız !

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Msn de sizi engelleyenleri görün programsız !

Msn de sizi silenleri ve engelleyenleri programsız görmenin tek bir yolu var.Şimdi anlatacağım yol o da . Araçlar / Seçenekler/Gizlilik kişiler gelecek karşınıza kişinin üzerine gelip sağ tuşa basın eğer sil yazıyorsa sizi engellemiş o kişi veya silmiş eğer yazmıyorsa sil o kişi sizi ne engellemiş ne de silmiş.!

EMEĞE SAYGI ! :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım bilgi için teşekkürler. Ama Sil seçeneği sadece karşı taraf sizi listesinden sildiğinde aktif oluyor. Karşı tarafın sizi engelleyip engellemediğini anlayamıyorsunuz. Bizzat kendi deneyimlerin sonucu gördüm bunu.
    Saygılarımla, yxsdf
    Konu yxsdf tarafından (28-06-2006 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir.
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DigiChiper Nickli Üyeden Alıntı
    Msn de sizi silenleri ve engelleyenleri programsız görmenin tek bir yolu var.Şimdi anlatacağım yol o da . Araçlar / Seçenekler/Gizlilik kişiler gelecek karşınıza kişinin üzerine gelip sağ tuşa basın eğer sil yazıyorsa sizi engellemiş o kişi veya silmiş eğer yazmıyorsa sil o kişi sizi ne engellemiş ne de silmiş.!

EMEĞE SAYGI ! :45:
    tşkler ellerine saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yxsdf Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşım bilgi için teşekkürler. Ama Sil seçeneği sadece karşı taraf sizi listesinden sildiğinde aktif oluyor. Karşı tarafın sizi engelleyip engellemediğini anlayamıyorsunuz. Bizzat kendi deneyimlerin sonucu gördüm bunu.
    Saygılarımla, yxsdf
    evet arkadaşlar bende denedim engelleyen o şekilde belli olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkler ellerine saglık

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte vuda kendi kendine bi şeyler uydurmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper bu artık bu yöntemi kullanıcam
    Konu özgürsavas tarafından (02-10-2007 Saat 20:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmadı çünkü başkalarının msn açıken belli oluyor :49: benimde bir sistemim var konuştuktan sonra sizi kapatıysa msn yi kapatıp açın ve kişi kartına bakın resmi açıksa engellemiştir resmi açık degilse kapatmıştır
    :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sizi engelleyenleri ve sizi kişi listesine kabul etmeyenleri rahatlıkla görebilirisiniz yazın msn adresinizi şifrenizi direk karsınızda ben 7,8 aydır kullanıyorum herhangı sorun yok bazı arkadaslar sıfre verınce sakatlık cıkmazmı dıyorlar daha bugune kadar sorun yasayan olmadı isteyen girip bakabilir:28:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Yağmuroğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sizi engelleyenleri ve sizi kişi listesine kabul etmeyenleri rahatlıkla görebilirisiniz yazım msn adresiniz işifrenizi direk karsınızda ben 7,8 aydır kullanıyorum herhangı sorun yok bazı arkadaslar sıfre verınce sakatlık cıkmazmı dıyorlar daha bugune kadar sıorun yasayan olmadı isteyen girip bakabilir
    sizin verdiğiniz adrestede sadece silenleri gösteriyor engelliyenleri değil..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri