REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Msn de sizi engelleyenleri görün programsız !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam bizzat denedim silince orda görünmüyor engelliyorsun görünüyor

bu adreste sadece sizi engeleyen ve kişi listesine ekleyipte sizi kabul etmeyenler cıkıyor bende ilk başta öyle düşündüm ama teker teker denedim

Alıntı Supersat Admin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sizin verdiğiniz adrestede sadece silenleri gösteriyor engelliyenleri değil..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saol kardeş bu ne beddua böle zaten yeni kurdum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saol kardeş bu ne beddua böle zaten yeni kurdum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pckolok Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Msn de sizi silenleri ve engelleyenleri programsız görmenin tek bir yolu var.Şimdi anlatacağım yol o da . Araçlar / Seçenekler/Gizlilik kişiler gelecek karşınıza kişinin üzerine gelip sağ tuşa basın eğer sil yazıyorsa sizi engellemiş o kişi veya silmiş eğer yazmıyorsa sil o kişi sizi ne engellemiş ne de silmiş.!

EMEĞE SAYGI ! :45:
    öyle bir şey yok arkadaşım şahsen bunu iki msn de denedik alakası yok sende nasıl oluyor anlamadım
    Selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caglayan07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öyle bir şey yok arkadaşım şahsen bunu iki msn de denedik alakası yok sende nasıl oluyor anlamadım
    Selamlar
    slm arkdaşın dediğine aynen katılıyorum tam dediği gibi ve yüzde yüz doğru eğer kişi seni silmiş ise sil yazsısı aktif oluyo yok silmediyse sil yazısı pasif yani tıklayamıyorsun sil yazan yeri çok denedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saol ama bu şekilde sadece silenler gözüküyo pckolok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri