Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/15 1234567891011 ... SonSon
149 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: SUPERSATFORUM 1 Cİ YAŞINI KUTLUYOR(Herkesin forum hakkında düşüncelerini bekliyorum)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SUPERSATFORUM 1 Cİ YAŞINI KUTLUYOR(Herkesin forum hakkında düşüncelerini bekliyorum)

Merhaba Arkadaşlar ;

27 temmuz 2005 tarihinde açtıgımız supersatforum bugün birinci yaşını doldurdu.(gece 12 den sonra :9)Acısıyla tatlısıyla tam 1 yıl geçti sizlerle..

1 Yıllık çercevede çok iyi işler yaptıgımıza inanıyorum ve bunun göstergesinide girenlerle ,üye olanlarla istatisliklerle şu an çok iyi bir yerde oldugumuzu biliyoruz.Bunda EMEGİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARIMA TEKRAR TEŞEKKURU BORÇ BİLİRİM

SupersatForum 1 yıl çercevesinde ara sıra kapanmalar yaşadı.Vbulletin upragade ederken versiyon uyuşmazlıgı( 3700 uye kaybettik) 1 mart 2006 da amerikalı server firmasının yanlışlıkla servere format atıp tum sitelerin sıfırlanması ( 3400 uye kaybettik)

Bir grupun forumu hacklemesi ve sitenin geriye dönülmesi falan .Bir server firmasına geçip server tarafından forumun banwiti düşürüp bir kaç zaman sizlerlerden ayrı kalması gibi pişmiş tavugun basına gelmeyenler bu forumun başına gelmiştir..AMA BUNDAN SONRA İNŞALLAH SORUN YAŞAMADAN GİDECEGİZ .ZATEN FORUMUN YEDEKLERİ GÜNLÜK ALINMAKTADIR VE SORUNSUZ SEKİLDE HIZLI BİR SERVER FİRMASINDAN YAYIN YAPMAKTADIR

Ama bizler yılmadan yolumuza devam ettik ve kararlıgımızla her gun sizlere ulaşıyoruz.Benim özellikle bu forumu açmamdaki en buyuk sebeb birilerine birşey ispat etmekten çok bilgiyi herkese verebilmekti

SupersatForum temelinde hiç bir firma ile bagımsız olarak kurulmuştur,halada öyle devam etmektedir.Forumdaki dizayn tamamen yönetimdeki arkadaşların oluşumu ile olmuştur.site renkleri, her görevlinin nikine özel avatarları.uyelerin rahat sececekleri 1000 avatar .yıldız sistemleri ,isim altı efektli yazılar ince ayrıntısına kadar düşünülmüş şu andada hala devam etmektedir.

Sitedeki yenilikler tum uyelere e mail yoluyla ulaştırılmaktadır.Bu sizlere cogu forumun yapmayacagı bir uygulamadır.

Sitemizdeki tumgörevli arkadaşlarımız turkiyeye ve dunyadan siteye gelenlere elinden geldigince hiç bir talep beklemeden herkese yardımcı olmaktadırlar..Yine teşekkur ediyorum kendilerine buradan bizlerin herzaman yanında oldukları için

Ayrıca sitemizde görev yapmış ve ayrılmış olan arkadaşlarımızada ayrıca teşekkur eder ne yaşandıysa yaşansın,onlara zamanında siteye desteklerinden dolay çok ama çok teşekkur ederim..

Supersatforum gelip geçici bir site degildir.Yarın kapanır gider düşüncesi ile açılmış bir site degildir .şu anda supersatforum sınırsız trafike sahip bir sitedir alan sorunu yoktur.(ayrıca bize desteklerinden dolayı server firması mehmet beye teşekkurler)

Arkadaşla benim yazacaklarım bunlar valla herşeyi anlttım gibi kendimizi övmek istemiyorum.Sizlerinde 1 yıl zarfında site ile yaşadıgınız olumlu veya olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum
    Konu Admin tarafından (26-07-2020 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallah iyi bir şekilde kavgasız gürültüsüz birbirimize sevgi ve saygı çeçevesinde nice yıllara ulaşmak dileğiyle umarım bu birlik ve beraberlik le devam ederiz. Saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

20ci sende göstersin yavssssssssss

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba Arkadaşlar ;

27 temmuz 2005 tarihinde açtıgımız supersatforum bugün birinci yaşını doldurdu.(gece 12 den sonra :9)Acısıyla tatlısıyla tam 1 yıl geçti sizlerle..

1 Yıllık çercevede çok iyi işler yaptıgımıza inanıyorum ve bunun göstergesinide girenlerle ,üye olanlarla istatisliklerle şu an çok iyi bir yerde oldugumuzu biliyoruz.Bunda EMEGİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARIMA TEKRAR TEŞEKKURU BORÇ BİLİRİM

SupersatForum 1 yıl çercevesinde ara sıra kapanmalar yaşadı.Vbulletin upragade ederken versiyon uyuşmazlıgı( 3700 uye kaybettik) 1 mart 2006 da amerikalı server firmasının yanlışlıkla servere format atıp tum sitelerin sıfırlanması ( 3400 uye kaybettik)

Bir grupun forumu hacklemesi ve sitenin geriye dönülmesi falan .Bir server firmasına geçip server tarafından forumun banwiti düşürüp bir kaç zaman sizlerlerden ayrı kalması gibi pişmiş tavugun basına gelmeyenler bu forumun başına gelmiştir..

Ama bizler yılmadan yolumuza devam ettik ve kararlıgımızla her gun sizlere ulaşıyoruz.Benim özellikle bu forumu açmamdaki en buyuk sebeb birilerine birşey ispat etmekten çok bilgiyi herkese verebilmekti

SupersatForum temelinde hiç bir firma ile bagımsız olarak kurulmuştur,halada öyle devam etmektedir.Forumdaki dizayn tamamen yönetimdeki arkadaşların oluşumu ile olmuştur.site renkleri, her görevlinin nikine özel avatarları.uyelerin rahat sececekleri 1000 avatar .yıldız sistemleri ,isim altı efektli yazılar ince ayrıntısına kadar düşünülmüş şu andada hala devam etmektedir.

Sitedeki yenilikler tum uyelere e mail yoluyla ulaştırılmaktadır.Bu sizlere cogu forumun yapmayacagı bir uygulamadır.

Sitemizdeki tumgörevli arkadaşlarımız turkiyeye ve dunyadan siteye gelenlere elinden geldigince hiç bir talep beklemeden herkese yardımcı olmaktadırlar..Yine teşekkur ediyorum kendilerine buradan bizlerin herzaman yanında oldukları için

Ayrıca sitemizde görev yapmış ve ayrılmış olan arkadaşlarımızada ayrıca teşekkur eder ne yaşandıysa yaşansın,onlara zamanında siteye desteklerinden dolay çok ama çok teşekkur ederim..

Supersatforum gelip geçici bir site degildir.Yarın kapanır gider düşüncesi ile açılmış bir site degildir .şu anda supersatforum sınırsız trafike sahip bir sitedir alan sorunu yoktur.(ayrıca bize desteklerinden dolayı server firması mehmet beye teşekkurler)

Arkadaşla benim yazacaklarım bunlar valla herşeyi anlttım gibi kendimizi övmek istemiyorum.Sizlerinde 1 yıl zarfında site ile yaşadıgınız olumlu veya olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum
    üstad söyliyecigini anlatmışsın bize laf kelime kalmamış katılıyorum size hepimize hayırlı olsun güzel günlere elele birlikte iyi degil en iyiye birlikte diyorum burdan emekleri gecen görevli arkadaşlarımıza ve üyelerimize teşekür ederiz bizleri yanlız bırakmadıkları için...
    hatalarımızla sevablarımızla 1yılı doldurduk nice yıllara supersatforum...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soylu akif usta ben forum actgımız zaman bana ozamanlar destek olan abilerimizin başında gelir.Ama bir Abimiz vardı senin vizyonun yok sitene uye olan olmaz 2000 ci üye ben olacam demişti kaç 2000 ler geçti supersatforum benimde tahmin edemeyecegim çok sık girilen forumlar arasına girdi.Ne demiştik ilk bilen siz olun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

site ile biraz geç tanıştım ben ama kaon tabanlı cihazlarda bir numara bence emeği geçen tüm dostların ellerine sağlık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nİce Yillara En İyİ Dİleklerİmle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siteyi siz seviyeli kişilerle paylaşmaktan büyük mutluluk duydum geçen zaman içinde bunun için emeği geçen herkese sonsuz tşk ler.yeni yılınız hayırlı olsun nice yıllara.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herşeyden önce bize böyle kaliteli birsite kazandırdınız için teşekür ederim.çalışmalarınızın daim olmasını dilerim.SAYGILARIMLA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hep birlikte nice yıllara SuperSatForum :45:
    Forumu bugünlere getiren tüm ustalara teşekkürler
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    70. yılınıda görmek dileğiyle :624ok:

Pastalarda benden buyrun :00000002:
    Konu yxsdf tarafından (26-07-2006 Saat 22:01 ) değiştirilmiştir.
    www.yxsdf.info © 2010

Sayfa 1/15 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri