Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/15 1234567891011 ... SonSon
149 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: SUPERSATFORUM 1 CÝ YAÞINI KUTLUYOR(Herkesin forum hakkýnda düþüncelerini bekliyorum)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

SUPERSATFORUM 1 CÝ YAÞINI KUTLUYOR(Herkesin forum hakkýnda düþüncelerini bekliyorum)

Merhaba Arkadaþlar ;

27 temmuz 2005 tarihinde açtýgýmýz supersatforum bugün birinci yaþýný doldurdu.(gece 12 den sonra :9)Acýsýyla tatlýsýyla tam 1 yýl geçti sizlerle..

1 Yýllýk çercevede çok iyi iþler yaptýgýmýza inanýyorum ve bunun göstergesinide girenlerle ,üye olanlarla istatisliklerle þu an çok iyi bir yerde oldugumuzu biliyoruz.Bunda EMEGÝ GEÇEN TÜM ARKADAÞLARIMA TEKRAR TEÞEKKURU BORÇ BÝLÝRÝM

SupersatForum 1 yýl çercevesinde ara sýra kapanmalar yaþadý.Vbulletin upragade ederken versiyon uyuþmazlýgý( 3700 uye kaybettik) 1 mart 2006 da amerikalý server firmasýnýn yanlýþlýkla servere format atýp tum sitelerin sýfýrlanmasý ( 3400 uye kaybettik)

Bir grupun forumu hacklemesi ve sitenin geriye dönülmesi falan .Bir server firmasýna geçip server tarafýndan forumun banwiti düþürüp bir kaç zaman sizlerlerden ayrý kalmasý gibi piþmiþ tavugun basýna gelmeyenler bu forumun baþýna gelmiþtir..AMA BUNDAN SONRA ÝNÞALLAH SORUN YAÞAMADAN GÝDECEGÝZ .ZATEN FORUMUN YEDEKLERÝ GÜNLÜK ALINMAKTADIR VE SORUNSUZ SEKÝLDE HIZLI BÝR SERVER FÝRMASINDAN YAYIN YAPMAKTADIR

Ama bizler yýlmadan yolumuza devam ettik ve kararlýgýmýzla her gun sizlere ulaþýyoruz.Benim özellikle bu forumu açmamdaki en buyuk sebeb birilerine birþey ispat etmekten çok bilgiyi herkese verebilmekti

SupersatForum temelinde hiç bir firma ile bagýmsýz olarak kurulmuþtur,halada öyle devam etmektedir.Forumdaki dizayn tamamen yönetimdeki arkadaþlarýn oluþumu ile olmuþtur.site renkleri, her görevlinin nikine özel avatarlarý.uyelerin rahat sececekleri 1000 avatar .yýldýz sistemleri ,isim altý efektli yazýlar ince ayrýntýsýna kadar düþünülmüþ þu andada hala devam etmektedir.

Sitedeki yenilikler tum uyelere e mail yoluyla ulaþtýrýlmaktadýr.Bu sizlere cogu forumun yapmayacagý bir uygulamadýr.

Sitemizdeki tumgörevli arkadaþlarýmýz turkiyeye ve dunyadan siteye gelenlere elinden geldigince hiç bir talep beklemeden herkese yardýmcý olmaktadýrlar..Yine teþekkur ediyorum kendilerine buradan bizlerin herzaman yanýnda olduklarý için

Ayrýca sitemizde görev yapmýþ ve ayrýlmýþ olan arkadaþlarýmýzada ayrýca teþekkur eder ne yaþandýysa yaþansýn,onlara zamanýnda siteye desteklerinden dolay çok ama çok teþekkur ederim..

Supersatforum gelip geçici bir site degildir.Yarýn kapanýr gider düþüncesi ile açýlmýþ bir site degildir .þu anda supersatforum sýnýrsýz trafike sahip bir sitedir alan sorunu yoktur.(ayrýca bize desteklerinden dolayý server firmasý mehmet beye teþekkurler)

Arkadaþla benim yazacaklarým bunlar valla herþeyi anlttým gibi kendimizi övmek istemiyorum.Sizlerinde 1 yýl zarfýnda site ile yaþadýgýnýz olumlu veya olumsuz düþüncelerinizi bekliyorum
    Konu Admin tarafýndan (26-07-2020 Saat 16:43 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

İnşallah iyi bir şekilde kavgasız gürültüsüz birbirimize sevgi ve saygı çeçevesinde nice yıllara ulaşmak dileğiyle umarım bu birlik ve beraberlik le devam ederiz. Saygılar

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

20ci sende göstersin yavssssssssss

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
    Merhaba Arkadaþlar ;

27 temmuz 2005 tarihinde açtýgýmýz supersatforum bugün birinci yaþýný doldurdu.(gece 12 den sonra :9)Acýsýyla tatlýsýyla tam 1 yýl geçti sizlerle..

1 Yýllýk çercevede çok iyi iþler yaptýgýmýza inanýyorum ve bunun göstergesinide girenlerle ,üye olanlarla istatisliklerle þu an çok iyi bir yerde oldugumuzu biliyoruz.Bunda EMEGÝ GEÇEN TÜM ARKADAÞLARIMA TEKRAR TEÞEKKURU BORÇ BÝLÝRÝM

SupersatForum 1 yýl çercevesinde ara sýra kapanmalar yaþadý.Vbulletin upragade ederken versiyon uyuþmazlýgý( 3700 uye kaybettik) 1 mart 2006 da amerikalý server firmasýnýn yanlýþlýkla servere format atýp tum sitelerin sýfýrlanmasý ( 3400 uye kaybettik)

Bir grupun forumu hacklemesi ve sitenin geriye dönülmesi falan .Bir server firmasýna geçip server tarafýndan forumun banwiti düþürüp bir kaç zaman sizlerlerden ayrý kalmasý gibi piþmiþ tavugun basýna gelmeyenler bu forumun baþýna gelmiþtir..

Ama bizler yýlmadan yolumuza devam ettik ve kararlýgýmýzla her gun sizlere ulaþýyoruz.Benim özellikle bu forumu açmamdaki en buyuk sebeb birilerine birþey ispat etmekten çok bilgiyi herkese verebilmekti

SupersatForum temelinde hiç bir firma ile bagýmsýz olarak kurulmuþtur,halada öyle devam etmektedir.Forumdaki dizayn tamamen yönetimdeki arkadaþlarýn oluþumu ile olmuþtur.site renkleri, her görevlinin nikine özel avatarlarý.uyelerin rahat sececekleri 1000 avatar .yýldýz sistemleri ,isim altý efektli yazýlar ince ayrýntýsýna kadar düþünülmüþ þu andada hala devam etmektedir.

Sitedeki yenilikler tum uyelere e mail yoluyla ulaþtýrýlmaktadýr.Bu sizlere cogu forumun yapmayacagý bir uygulamadýr.

Sitemizdeki tumgörevli arkadaþlarýmýz turkiyeye ve dunyadan siteye gelenlere elinden geldigince hiç bir talep beklemeden herkese yardýmcý olmaktadýrlar..Yine teþekkur ediyorum kendilerine buradan bizlerin herzaman yanýnda olduklarý için

Ayrýca sitemizde görev yapmýþ ve ayrýlmýþ olan arkadaþlarýmýzada ayrýca teþekkur eder ne yaþandýysa yaþansýn,onlara zamanýnda siteye desteklerinden dolay çok ama çok teþekkur ederim..

Supersatforum gelip geçici bir site degildir.Yarýn kapanýr gider düþüncesi ile açýlmýþ bir site degildir .þu anda supersatforum sýnýrsýz trafike sahip bir sitedir alan sorunu yoktur.(ayrýca bize desteklerinden dolayý server firmasý mehmet beye teþekkurler)

Arkadaþla benim yazacaklarým bunlar valla herþeyi anlttým gibi kendimizi övmek istemiyorum.Sizlerinde 1 yýl zarfýnda site ile yaþadýgýnýz olumlu veya olumsuz düþüncelerinizi bekliyorum
    üstad söyliyecigini anlatmýþsýn bize laf kelime kalmamýþ katýlýyorum size hepimize hayýrlý olsun güzel günlere elele birlikte iyi degil en iyiye birlikte diyorum burdan emekleri gecen görevli arkadaþlarýmýza ve üyelerimize teþekür ederiz bizleri yanlýz býrakmadýklarý için...
    hatalarýmýzla sevablarýmýzla 1yýlý doldurduk nice yýllara supersatforum...:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soylu akif usta ben forum actgımız zaman bana ozamanlar destek olan abilerimizin başında gelir.Ama bir Abimiz vardı senin vizyonun yok sitene uye olan olmaz 2000 ci üye ben olacam demişti kaç 2000 ler geçti supersatforum benimde tahmin edemeyecegim çok sık girilen forumlar arasına girdi.Ne demiştik ilk bilen siz olun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

site ile biraz geç tanıştım ben ama kaon tabanlı cihazlarda bir numara bence emeği geçen tüm dostların ellerine sağlık.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nİce Yillara En İyİ Dİleklerİmle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

siteyi siz seviyeli kişilerle paylaşmaktan büyük mutluluk duydum geçen zaman içinde bunun için emeği geçen herkese sonsuz tşk ler.yeni yılınız hayırlı olsun nice yıllara.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herşeyden önce bize böyle kaliteli birsite kazandırdınız için teşekür ederim.çalışmalarınızın daim olmasını dilerim.SAYGILARIMLA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hep birlikte nice yýllara SuperSatForum :45:
    Forumu bugünlere getiren tüm ustalara teþekkürler
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    70. yýlýnýda görmek dileðiyle :624ok:

Pastalarda benden buyrun :00000002:
    Konu yxsdf tarafýndan (26-07-2006 Saat 23:01 ) deðiþtirilmiþtir.
    www.yxsdf.info © 2010

Sayfa 1/15 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri