REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Clarke Tech ET-9000 HD Enigma 2 Twin Tuner High Definition Satellite Receiver

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fiat vu+ile aynımı olur sizce yoksa biraz düşükmü olur

cihaz türkiyede toplanacak olması artı bir avantaj fiyat konusunda.

Ama cihaz donanımsal ve özellik bakımından VUO dan daha üstün bir cihaz. Hatta Dream 8000 den sonra gelir bu özellikleriyle. Ben fiyatının 1100 ile 1300 TL arasında olacağını düşünüyorum.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kör tarama özelliğ yok galiba cihazda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kör tarama özelliğ yok galiba cihazda
    bu tip cihazlarda o tür işlemler basit plugınslerle halledilıo. Olmasada çok önemsiz bir şey.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben plginsle halldildiğini görmedim daha bir kac yerde okudum ama pek olumlu okumadım mesela bende dream 500s var bunda nasıl oluyor kör tarama pluginsi varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben plginsle halldildiğini görmedim daha bir kac yerde okudum ama pek olumlu okumadım mesela bende dream 500s var bunda nasıl oluyor kör tarama pluginsi varmı
    hocam ister yapar ister yapmaz kör tarama özelliğine bakıp böle bir cihazı be n kaçırmam bu cihazı zaten öle herkez kullanamaz anlayamaz bu çok ayrı bir zevk bu cihazı alanlar TV seyretmek için alacak çok azdır.

İsteyen alır isteyen almaz bu cihazı ancak profesyoneller bilir değerini diğerleri sadece kullanması zor diye iki gun sonra kullanmadık diye köşeye koyarlar. Düz cihaz kullanacaklar gidip atlanta medıa next goldmastere devam etsınler ama bu cihazlar cok ayrı bunlar emek ister.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba,
    Cihazı HepsiDijitale gidip inceledim cihaz SD ve HD yayınlarda mükemmel.Mesela oradayken bir müşteri VU+duo cihazına yazılım atmak için getirdiğinde ATV kanalını test ettik ve göz ile görülebilir bir fark vardı.Cihaz sorunsuz 1080p mkv filmleri oynatmakta en güzel yanı takılma yapmıyor ileri geri alabiliyorsunuz.Clarke-Tech distribütör'lüğünü almışlar.Şuanda fiyatı 1400 TL gibi girmişler ama fiyatın düşüceğini belirttiler.Cihazda black hole yazılımı yüklüydü CCcam sorunsuz çalışıyordu.Cihazın menü geçiş hızları harika Cihaz içerisine 2 TB harddisk taktılar ve 5 dk nın altında biçimlendirme işlemi tamamlandı.TimeShift PIP özellikleri çok iyi çalışıyor Çift tuner arası geçişler harika.İnsanı hayran bırakan tek kısım Cihazın görüntüsü ve hızı gidip incelemenizi tavsiye ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet cihazın Türkiye yetkilisi hepsidigital oldu.

cihazı incelemek isteyenler için link aşağıda.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ben cihazın aynısı ama farklı isimde olanı extrent 9000 bekliyeceğim. Di*** elektronıkte bu markanın türkiye yetkilsi olacak.

Şu an Hepsidigitalde Clarke tech fiyatı 1400 Tl.

Extrent 9000 de 1200 Tl civarı olur diye bekliyorum.

Daha sonraları cihaza gelecek taleplere göre 100-150 tl gibi düşüş olur çünkü bu fiyatlar beya bir yüksek. ama bunda firmaların suçu yok Türkiyeye ilk girecek ürünlerde muazzam bir vergi alınıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihaz türkiyede toplanacak olması artı bir avantaj fiyat konusunda.

Ama cihaz donanımsal ve özellik bakımından VUO dan daha üstün bir cihaz. Hatta Dream 8000 den sonra gelir bu özellikleriyle. Ben fiyatının 1100 ile 1300 TL arasında olacağını düşünüyorum.

fiyat konusunda iyi tahmın yapmışım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fiyatın 1200-1350 TL arası olacağı konuşuluyordu ordayken.Volkan arkadaşımızın kıyaladığı cihaz doğru bi seçim bazı yerlerde bu cihazı vu duo ile kıyaslıyolar bence vu duo bu cihaz ile kıyaslama söz konusu bile olmamalı cihaz şuanda tüm cihazları babası denicek seviyede dm8000 den tek eksikleri gömülü wireless olmaması ( opsiyonel olarak çalıştırılabiliyor ) dvd-rw takılamaması ve ekstra tuner takılmaması.Hız olarak dm8000 den daha hızlı bahsettiğim gibi görüntü kalitesi çok iyi.Şuanda cihazın tüm evraklarının tam olduğu ve garanti belgesinin çıkması bekliyorlarmış.Kısa sürede clarke-tech.com.tr sitesini aktif ediceklerini sölediler.Ve cihaza ilgi gerçekten çok fazla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fiyat konusunda iyi tahmın yapmışım
    usta cihaz cok pahalı değilmi (avrupa 380 euro civarı türkiye 670 civarı) bu nasıl fiat politikası resmen millete bir kazık bu

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri