REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
61 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Clarke Tech ET-9000 HD Enigma 2 Twin Tuner High Definition Satellite Receiver

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanırım mart içerisinde Di*** elektronik(vu+ türkiye yetkili satıcısı) Xtrend ET-9000 Enigma2 ismile aynı çihazı getirecekmiş fiyat biraz daha düşük olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clarke-Tech in resmi Almanya sitesinde Türkiye bölümünde HepsiDijitalin Türkiye distribütörü olduğu gözüküyor.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

firma ile bugun görüştüm.
    montaj asamasına henüz yeni geçildiğini ve nisan ayından itibaren dagıtımının yapılacagı belirtildi

aynı receiver i xtrem olarak almak bence daha mantıklısı.

bekliyoruz bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı forestry Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    firma ile bugun görüştüm.
    montaj asamasına henüz yeni geçildiğini ve nisan ayından itibaren dagıtımının yapılacagı belirtildi

aynı receiver i xtrem olarak almak bence daha mantıklısı.

bekliyoruz bakalım

Hangi cihazdan bahsediyorsunuz ?
    Bende Hepsidijital ile görüştüm Clarke-tech için garanti belgesi ve türkçe kullanım klavuzu için şuanda satış yapmadıklarını ve 10 gün içinde satışının yapılacağını belirttiler. ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scorpy97 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hangi cihazdan bahsediyorsunuz ?
    Bende Hepsidijital ile görüştüm Clarke-tech için garanti belgesi ve türkçe kullanım klavuzu için şuanda satış yapmadıklarını ve 10 gün içinde satışının yapılacağını belirttiler. ??

xtrem olarak di.... elektronikle görüştüm

2 cihazda aynısı.ne diye ismi farklı olacak diye fazla para verelim onu anlatmak istedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı forestry Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    xtrem olarak di.... elektronikle görüştüm

2 cihazda aynısı.ne diye ismi farklı olacak diye fazla para verelim onu anlatmak istedim

Di... Elektroniğin bu fiyatın altında yada pahalı satıcağını nerden bilicez ?
    Hem diğer firmadaki clarke-tech in fiyatının düşmiyeciğini ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

di*** elektroniğe güveniyoruz oda fazla fiat cekerse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avrupada 365 euro bizde 1400 tl yok böle bişey ya:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    avrupada 365 euro bizde 1400 tl yok böle bişey ya:49:

extrem 9000 modeli 1000 TL sonuç olarak aynı cihaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

x trend 9000 hd ile aynı özelliklere sahip tşkler volkan ustam

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri