REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Clarke Tech ET-9000 HD Enigma 2 Twin Tuner High Definition Satellite Receiver

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta cihaz cok pahalı değilmi (avrupa 380 euro civarı türkiye 670 civarı) bu nasıl fiat politikası resmen millete bir kazık bu
    Türkiye avrupa birliğinde değil bu bir. Turkıyede bu tip cihazlara bayilik alınırken cok masraf cıkıo artı alınan vergiler.

Mesela VUO halen pahalı bunun bir nedenide yapılan masrafların halen cıkmaması bir sure sonra masraflar karşılanınca bu sefer fiyatlar aşağı düşücektir. bu cihazda 1100 tl gibi bir fiyata düşer heleki Di*** elektronık diğer marka ile girsin bakalım piaysaya.

Maalesefki ülkemızde dışarıda beş para etmeyen cihazlar burda para edıo.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türkiye avrupa birliğinde değil bu bir. Turkıyede bu tip cihazlara bayilik alınırken cok masraf cıkıo artı alınan vergiler.

Mesela VUO halen pahalı bunun bir nedenide yapılan masrafların halen cıkmaması bir sure sonra masraflar karşılanınca bu sefer fiyatlar aşağı düşücektir. bu cihazda 1100 tl gibi bir fiyata düşer heleki Di*** elektronık diğer marka ile girsin bakalım piaysaya.

Maalesefki ülkemızde dışarıda beş para etmeyen cihazlar burda para edıo.

Kesinlikle katiliyorum suanda fiyati hepsidijital 1345 tl ye dusurmus ve bence biraz daha duser ama bu cihazin ideal fiyati bence 1250 tl civari olmali cihaz dm8000 e esdeger ve fiyati nerdeyse yari yariya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1o numara bir cihaz

BENDE EXTREM almayı düşünüyorum.aynı cihaz en azından servis sorunu olmaz.piyasa da linux diye satılan bir sürü cihaz var,ama cogunda linux calışmıyor bile.sadece adı linux.yeni bir model cıkınca işin yoksa doktordan
    azar işit misali
    Konu forestry tarafından (21-02-2011 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı forestry Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1o numara bir cihaz

BENDE EXTREM almayı düşünüyorum.aynı cihaz en azından servis sorunu olmaz.piyasa da linux diye satılan bir sürü cihaz var,ama cogunda linux calışmıyor bile.sadece adı linux.yeni bir model cıkınca işin yoksa doktordan
    azar işit misali

Distributorlugu alinan her cihaz serrvisi vardr yoksa garanti belgesi trt bandrolu cikartamazlar bn daha ne zaman gelecegi belli olmayan bir cihazi ve o firma pek bilinmedgi icin beklemeyecegim en azindan hepsidijital daha fazla bilindigi olan her konuda destek ve yardim eden firma oldugu icin garanti belgesini cikardiklari icin ordan alacagim zaten tum alisverislerimi oradan yapiyorum ayni gun kargo yapmalari cok daha iyi benim icin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm herkese bana bu cihazla vu+duo nun arasındaki farkı söleye bilirmisiniz. ( vu +duo da olmayan hangi özelligi var....ben 2 gün önce vu+duo aldımda 352 ero ya.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı taraftar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm herkese bana bu cihazla vu+duo nun arasındaki farkı söleye bilirmisiniz. ( vu +duo da olmayan hangi özelligi var....ben 2 gün önce vu+duo aldımda 352 ero ya.saygılar
    Suanda uydu cihazlar arasinda en hizlisi yeni teknoloji broadcom 7405 400 mhz 512 mb ram 128 mb flash bu ozellikler. Vu duo dan ustun goruntu kalitesi vu dan gozle gorulecek sekilde cok daha iyi cihazda pip timeshift gibi ozellikleride cabasi vu duo da modul lerde gormeme cikartip yeniden takma gibi sorunlari var bu cihazda oyle bir sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fiatı dşürmesinin sebebi bir başka forumda fiat konusunda cok tepki verildi bu tepkiler sayesinde fiatta düşme olmuştur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fiatı dşürmesinin sebebi bir başka forumda fiat konusunda cok tepki verildi bu tepkiler sayesinde fiatta düşme olmuştur

Hepsidijital'in dışardaki 3-5 kişinin konuşmasını önemsiyip ona göre hareket edicek bi firma olduğunu sanmıyorum Bence bunda farklı bişey var Fiyat gene eski fiyatına 1.399 TL olmuş.Ürünü EURO bazlı olarak siteye girmişler.Euro kurunu eğer yanlış girdilerse bu yüzden fiyat farklılık gösteriyor olabilir.Bugün telefon açıp sordum Bu fiyat kesin mi diye henüz net bir fiyat olmadığını tüm maliyetler hesaplandıktan sonra fiyatın kesinleşip ona göre fiyat girileceğiniz söylediler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scorpy97 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Distributorlugu alinan her cihaz serrvisi vardr yoksa garanti belgesi trt bandrolu cikartamazlar bn daha ne zaman gelecegi belli olmayan bir cihazi ve o firma pek bilinmedgi icin beklemeyecegim en azindan hepsidijital daha fazla bilindigi olan her konuda destek ve yardim eden firma oldugu icin garanti belgesini cikardiklari icin ordan alacagim zaten tum alisverislerimi oradan yapiyorum ayni gun kargo yapmalari cok daha iyi benim icin
    diğer firma dediğiniz TÜRKİYEYE Trıple Dragon Inverto ve VUO yu getiren firmadır. yanı öle küçük bir firma değil .Ayrıca cihaz zaten korede Extrem 9000 olarak geçio.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scorpy97 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hepsidijital'in dışardaki 3-5 kişinin konuşmasını önemsiyip ona göre hareket edicek bi firma olduğunu sanmıyorum Bence bunda farklı bişey var Fiyat gene eski fiyatına 1.399 TL olmuş.Ürünü EURO bazlı olarak siteye girmişler.Euro kurunu eğer yanlış girdilerse bu yüzden fiyat farklılık gösteriyor olabilir.Bugün telefon açıp sordum Bu fiyat kesin mi diye henüz net bir fiyat olmadığını tüm maliyetler hesaplandıktan sonra fiyatın kesinleşip ona göre fiyat girileceğiniz söylediler
    hepsi digital yetkilisi firmamıza karşı yapılan eleştiriler den bize cevap hakkı doğdu diyerek yazı yazdı tabiki bu yazı fiata gelen eleştirilerden kaynaklanmakta idi arştırısanız bulursunuz

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri