Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
61 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Clarke Tech ET-9000 HD Enigma 2 Twin Tuner High Definition Satellite Receiver

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı forestry Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1o numara bir cihaz

BENDE EXTREM almayı düşünüyorum.aynı cihaz en azından servis sorunu olmaz.piyasa da linux diye satılan bir sürü cihaz var,ama cogunda linux calışmıyor bile.sadece adı linux.yeni bir model cıkınca işin yoksa doktordan
    azar işit misali

Distributorlugu alinan her cihaz serrvisi vardr yoksa garanti belgesi trt bandrolu cikartamazlar bn daha ne zaman gelecegi belli olmayan bir cihazi ve o firma pek bilinmedgi icin beklemeyecegim en azindan hepsidijital daha fazla bilindigi olan her konuda destek ve yardim eden firma oldugu icin garanti belgesini cikardiklari icin ordan alacagim zaten tum alisverislerimi oradan yapiyorum ayni gun kargo yapmalari cok daha iyi benim icin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scorpy97 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Distributorlugu alinan her cihaz serrvisi vardr yoksa garanti belgesi trt bandrolu cikartamazlar bn daha ne zaman gelecegi belli olmayan bir cihazi ve o firma pek bilinmedgi icin beklemeyecegim en azindan hepsidijital daha fazla bilindigi olan her konuda destek ve yardim eden firma oldugu icin garanti belgesini cikardiklari icin ordan alacagim zaten tum alisverislerimi oradan yapiyorum ayni gun kargo yapmalari cok daha iyi benim icin
    diğer firma dediğiniz TÜRKİYEYE Trıple Dragon Inverto ve VUO yu getiren firmadır. yanı öle küçük bir firma değil .Ayrıca cihaz zaten korede Extrem 9000 olarak geçio.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri