fiatı dşürmesinin sebebi bir başka forumda fiat konusunda cok tepki verildi bu tepkiler sayesinde fiatta düşme olmuştur
fiatı dşürmesinin sebebi bir başka forumda fiat konusunda cok tepki verildi bu tepkiler sayesinde fiatta düşme olmuştur
Hepsidijital'in dışardaki 3-5 kişinin konuşmasını önemsiyip ona göre hareket edicek bi firma olduğunu sanmıyorum Bence bunda farklı bişey var Fiyat gene eski fiyatına 1.399 TL olmuş.Ürünü EURO bazlı olarak siteye girmişler.Euro kurunu eğer yanlış girdilerse bu yüzden fiyat farklılık gösteriyor olabilir.Bugün telefon açıp sordum Bu fiyat kesin mi diye henüz net bir fiyat olmadığını tüm maliyetler hesaplandıktan sonra fiyatın kesinleşip ona göre fiyat girileceğiniz söylediler
hepsi digital yetkilisi firmamıza karşı yapılan eleştiriler den bize cevap hakkı doğdu diyerek yazı yazdı tabiki bu yazı fiata gelen eleştirilerden kaynaklanmakta idi arştırısanız bulursunuzHepsidijital'in dışardaki 3-5 kişinin konuşmasını önemsiyip ona göre hareket edicek bi firma olduğunu sanmıyorum Bence bunda farklı bişey var Fiyat gene eski fiyatına 1.399 TL olmuş.Ürünü EURO bazlı olarak siteye girmişler.Euro kurunu eğer yanlış girdilerse bu yüzden fiyat farklılık gösteriyor olabilir.Bugün telefon açıp sordum Bu fiyat kesin mi diye henüz net bir fiyat olmadığını tüm maliyetler hesaplandıktan sonra fiyatın kesinleşip ona göre fiyat girileceğiniz söylediler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri