REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
61 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Clarke Tech ET-9000 HD Enigma 2 Twin Tuner High Definition Satellite Receiver

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fiatı dşürmesinin sebebi bir başka forumda fiat konusunda cok tepki verildi bu tepkiler sayesinde fiatta düşme olmuştur

Hepsidijital'in dışardaki 3-5 kişinin konuşmasını önemsiyip ona göre hareket edicek bi firma olduğunu sanmıyorum Bence bunda farklı bişey var Fiyat gene eski fiyatına 1.399 TL olmuş.Ürünü EURO bazlı olarak siteye girmişler.Euro kurunu eğer yanlış girdilerse bu yüzden fiyat farklılık gösteriyor olabilir.Bugün telefon açıp sordum Bu fiyat kesin mi diye henüz net bir fiyat olmadığını tüm maliyetler hesaplandıktan sonra fiyatın kesinleşip ona göre fiyat girileceğiniz söylediler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scorpy97 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hepsidijital'in dışardaki 3-5 kişinin konuşmasını önemsiyip ona göre hareket edicek bi firma olduğunu sanmıyorum Bence bunda farklı bişey var Fiyat gene eski fiyatına 1.399 TL olmuş.Ürünü EURO bazlı olarak siteye girmişler.Euro kurunu eğer yanlış girdilerse bu yüzden fiyat farklılık gösteriyor olabilir.Bugün telefon açıp sordum Bu fiyat kesin mi diye henüz net bir fiyat olmadığını tüm maliyetler hesaplandıktan sonra fiyatın kesinleşip ona göre fiyat girileceğiniz söylediler
    hepsi digital yetkilisi firmamıza karşı yapılan eleştiriler den bize cevap hakkı doğdu diyerek yazı yazdı tabiki bu yazı fiata gelen eleştirilerden kaynaklanmakta idi arştırısanız bulursunuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri