bu cihaz için ne dersin alsak senin yorumun ne olur ccamla kullamnacağım?
bu cihaz için ne dersin alsak senin yorumun ne olur ccamla kullamnacağım?
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
tşkler usta
![]()
Xtrend ET 9000 HD twin tuner linux PVR
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
![]()
![]()
Xtrend ET 9000 HD twin tuner linux PVR
Xtrend ET 9000 HD twin tuner linux PVR Ürün Kodu: Xtrend ET 9000 HD twin tuner linux PVR Garanti Süresi: 24 Ay Fiyatı : 650,00 $ (1.031,16 TL) Kdv Dahil Fiyatı: 1.031,16 TL
clarktech in aynısı nisan ayı ortalrında piyasada olacakmış fiyatta cok iyi alacak olanlar boşuna fazladan para vermesinler beklemeye değer bir fiat farkı var arada
cihazın işlemcileri aynı
bu arada vu nun yeni cihazlarıda testlere başladı
artık cok işlemcili ,silikon tunerli cihazlar,
sadece konuşuluyor ama pc lerdede bunu gördükten sonra olmaz olmaz dememek lazım
slmarkadaşlar ben vu+ duo cihazı almıştım fakat geri verip clarke tech et 9000 hd cihziı aldım fakat hiçbirşey indiremiyorum vede güncelleştirme yap dedigimde az bişi ilerleyip kesiyor güncellestirmeyi sonrada ag baglantılarını kontrol edin diyor bende ediyorum hiçbirsorun cıkmıyor agda yediden güncelleştirme yapdedigimde yine aynı hatayı veriyor sizce nedendir bu sorun ve ccaam dosyaları yükledim menuel olarakfakar cihaz görmüyor dosyaları...cihazı kapatıp ac dedigimde dreambox cihazınız acılıyordiyor...yazılımları dreambox .....vu+ duo nun görüntü kalitesi bu cihazdan daha net oldugunu sölüyebilrim.
volkan ustam cihaz çıktı piyasada ilk izlenimlerin ne bu cihaz hakkında.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri