Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Beþiktaþ, Arjantinli futbolcu Delgado ile resmi sözleþme imzaladý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþiktaþ, Arjantinli futbolcu Delgado ile resmi sözleþme imzaladý

Beþiktaþ, Arjantinli futbolcu Matias Delgado'nun transferinde son noktayý koydu.

Beþiktaþ’ýn bir süredir transfer görüþmeleri yaptýðý Arjantinli futbolcu Matias Delgado, Ýsviçre’nin Basel kentinde kendisini siyah beyazlý yapan resmi sözleþmeyi imzaladý.

Ýmza töreninde Beþiktaþ Ýkinci Baþkaný Murat Aksu, Futbol Koordinatörü Erdil Arpacý ve Arjantinli futbolcunun menaceri Ceylan Çalýþkan hazýr bulundu. Ünlü yýldýz bu akþam Zürih’ten kalkacak THY uçaðý ile saat 20.40’da istanbul’a gelecek.
    YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beşiktaşımıza hayırlı olsun..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eh ne diyelim hayırlısı olur inşallah......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Transferde sessizliğini koruyan beşiktaşımıza hayırlı uğurlu olması dilekleriyle.
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beşiktaşa Hayırlı olsun..

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýrlý uðurlu olsun...Bu yýl þampiyon olmak istiyoruz...Kaç yýldýr sessiz kaldýk...artýk kupa zamaný geldi...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Delgado, Hem Ýlk Antrenmanina Çikti Hem De Ýlk AÇiklamasini Yapti..

Beþiktaþ'ýn yeni transferi Matias Emilio Delgado, Beþiktaþ'ýn çok büyük bir kulüp olduðunu belirterek, ''Çok çalýþarak, savaþçý bir ruhla mücadele edeceðim. Böyle yaparak hedeflerimizi yakalayacaðýz'' dedi.

Ýstanbul'a geldiði ilk andan itibaren büyük bir ilgiyle karþýlaþan Delgado, havaalanýndaki karþýlaþmayý þaþkýnlýkla anlatarak, ''Muhteþem bir akþamdý. Çok büyük bir kalabalýk beni bekliyordu. Normalde yaptýðým her iþi iyi yaparým. Ancak, bu taraftarý gördükten sonra artýk en iyisini yapmam gerektiðini düþünüyorum. Bunun için de elimden gelen bütün çabayý göstereceðim'' diye konuþtu.

Sabah yapýlan idmanda ilk kez takýmla bir araya geldiðini ifade eden Arjantinli futbolcu, herkesle selamlaþtýðýný, anlaþtýðý birkaç oyuncu ile de konuþtuðunu söyledi. Delgado ayrýca takýmda ilerleyen günlerde sýcak bir ortam olacaðýný ve her þeyin kýsa sürede yoluna gireceðini belirtti.

''UEFA KUPASI'NDA ÝYÝ KONUM, LÝGDE ÞAMPÝYONLUK''

Beþiktaþ'ýn hedefleri ile kendi hedeflerinin ayný doðrultuda olduðunu anlatan 24 yaþýndaki futbolcu, ''Ben de UEFA Kupasý'nda iyi bir konuma gelmek, Türkiye'de þampiyon olmak istiyorum. Bunlarý gerçekleþtirebilmek için çok iyi çalýþmamýz ve iyi bir takým olmamýz gerekiyor'' þeklinde konuþtu.

Son olarak camiaya mesaj veren Delgado, ''Öncelikle beni muhteþem bir þekilde karþýladýklarý için taraftarlarýmýza çok teþekkür ediyorum. Ýkinci olarak ise ben ve takým arkadaþlarým çok iyi çalýþarak, savaþçý bir ruhla mücadele edeceðiz'' ifadelerini kullandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inşallah buseneki transferlerde fos çıkmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayırlı olsun kendisine bir galatasarayklı olarak kıskanmadım değil hani
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri