ben test edemedim test edenler yazabilir sonucları
ben test edemedim test edenler yazabilir sonucları
deneyen bilgi versin
umut usta vermiş olduyun yazılım w3 tada yok 21 de sadeçe redhotlar açık...
zaten yazılımm w6 içindi
arkadaşlar arab sitesinde y6 usb ler için yazılım verilmiş bu yazılımlar y6 fta larada yüklenebiliyomu onu bi yazarsanız iyi olur yazılımları veriyorum
olmuyor yazılım boyutu büyük dostum
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar y6 w3 data çalışıyormu dün akşam baktım yoktu sabah denedim yine yoktu çalışıyorsa hangi yazılımla?
3.25 dene toprağım yazılım vercekler ama ne zaman
Rom_v3.28_2011.1.5_w3_01_rom.rar [Barış, merhamet ve Allah'ın nimetlerine
اصدار جديد للدونجل Y6 ليعمل علي قمر W3 بتاريخ 7/1/2010 dongle yeni versiyonu 01/07/2010 tarihinde uydu Y6 W3 çalışmak
يحمل الاصدار 3.28 Tutar Sürüm 3.28
من جديد الواي 6 يخترق سيرفر المورسات Starsat-Server Wi Of 6 ishal yoluyla yeni
تمت التجربة من قلبي kalbim gelen Has deneyim
ويفتح قنوات absat و الباقة السويسريه على الهوتبيرد بالاضافه الي الجزيرة وبعض قنوات النوفا والسيفرا البولندية Ve Polonya açılır kanal ve buket ek MIRA ABSAT İsviçre ada Sifra Nova ve bazı kanalları ve
وعلى قمر الاسترا : جميع قنوات كنال سات + الباقه الهولنديه + بعض قنوات ديجتال الاسبانيه + باقه absat Ve Alastra üzerinde ay: Tüm kanallar Canal Sat + paket, Hollandaca + bazı İspanyol kanalları Digital + paketi ABSAT
على العربسات : الجزيرة الرياضية + كنال سات مغرب Arabsat On: Al Jazeera Sport + Canal Fas Sat
النايل سات : الجزيرة + art + القنوات العربيه من شبكة الاوسن Nilesat: Al-Jazeera + dan ağ Alausn kanalları sanat + Arapça
يوتلسات w2 : قنوات supersports 1 2 3 4 5 Eutelsat w2: Kanalları supersports 1 2 3 4 5
تحياتي للجميع Selamlar
عصام الدين Essam El-Din
للامانه منقول Taşınır dürüst olmak için
الملفات المرفقة Ekli Dosyalar rom_v3.28_2011.1.5_w3_01_rom.rar (499.7 كيلوبايت, المشاهدات 44) Rom_v3.28_2011.1.5_w3_01_rom.rar (499,7 KB, 44 Görüntülenme)
COLOR="Red"]yeni yazılım verilmiş arap formuna üye dostlar indirebilir mi[/COLOR]
Konu ercişsat tarafından (10-01-2011 Saat 12:31 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri