Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 43/121 İlkİlk ... 183334353637383940414243444546474849505152536893 ... SonSon
1208 sonuçtan 421 ile 430 arası

Konu: Dongle Y6 Aparat (2)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu yazılımın kodu değişik acaba ercişsat arkadaşın verdiği yazılım ile bunun arasında açtığı kanallar ve donmalar açısından bir değişiklik varmı deneme imkanı olanlar deneyip sonucunu paylaşırlarsa sevinirim.Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı Cumar arkadaşlar son durum nedir acaba ? artık y6 dan umut kesildimi nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı unlu51 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayırlı Cumar arkadaşlar son durum nedir acaba ? artık y6 dan umut kesildimi nedir?
    valla haklı gıbısın unlu kardes bırzamanlar burda mesaj yetıstıremezdık sımdı kımseler yok.var bı durum ama bakalım.valla ben su an 3 28 kullanıyorum.w3 data.su an hotbırd novalar donmalı bırkısım,cywfralar yıne bır kısım,jsc full,+18 redhotlar ve dorcel,anımuxlar var nılesat osn le harıç full,astra ıspanyollar hollandalar anımuxlar ok.seklınde gıdıyor bende.ama dedıgın gıbı ortalıkta kımse kalmadı y6 da.hayır olsun ınsallah ne dıyelım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın AFLY Bir sürü yazılım kullandığım için şuan hangisi yüklü inan hatırlamıyorum ama sanırım 3.25 yüklü novalarda 11938 tp hariç diğerleri normal donma yok belirttiğim tp te ise arada bir oluyor hatbridde anımaux lar yoktu dün akşam ayın 19 unu bekliyorum müslüm-baba satış bölümünde bir süpriz olabir demiş olursa olur olmazsa gittiği yere kadar sonra norma fta kullanırız. Normal cihaz derken bunu normal cihaz olarak kullanan arkadaş varmı acaba bulsat için bilgi alacaktım bulsat açarmı diye kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı unlu51 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın AFLY Bir sürü yazılım kullandığım için şuan hangisi yüklü inan hatırlamıyorum ama sanırım 3.25 yüklü novalarda 11938 tp hariç diğerleri normal donma yok belirttiğim tp te ise arada bir oluyor hatbridde anımaux lar yoktu dün akşam ayın 19 unu bekliyorum müslüm-baba satış bölümünde bir süpriz olabir demiş olursa olur olmazsa gittiği yere kadar sonra norma fta kullanırız. Normal cihaz derken bunu normal cihaz olarak kullanan arkadaş varmı acaba bulsat için bilgi alacaktım bulsat açarmı diye kolay gelsin
    valla bunu normal cıhaz olarak kullanan yoktur dıye tahmın edıyorum cunku herkesın bunu ne ıcın kullandıgı malum.dıger sıfrelı kanalları ızlemek ıcın.ama mıcrobaxtan yola cıkarak sunu soylıyeyım "mıcroda normal cıhaz olarak kullanıp bulsat paketını ızleyen arkadasların bırkac mesajını okudum.sanırım bunda da ızlenır dıye dusunuyorum.sızede kolay gelsın.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thor data en güzeli şu an

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulsat paketi emulu cihazlarda açık 39 hellassat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

y6 3.24.thor1w 08.12 tarihli ama dosya 13.11 tarihli thor data bu yazılımla haeln aktifmidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aktif memed abim sky absat nova jsc cyrf+ 18+ hepsi var skylarda az donmalı abi ilk mesajda thor yazılımı var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aktif memed abim sky absat nova jsc cyrf+ 18+ hepsi var skylarda az donmalı abi ilk mesajda thor yazılımı var
    ilgi alaka ve cvp için teşekkürler ercişsat

Sayfa 43/121 İlkİlk ... 183334353637383940414243444546474849505152536893 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri