REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 52/123 İlkİlk ... 22742434445464748495051525354555657585960616277102 ... SonSon
1233 sonuçtan 511 ile 520 arası

Konu: Dongle Y6 Aparat (2)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    thor data yapın donma yok
    Ahh hemşerim thor kayseriden biraz zor gibi deneme imkanım olmadı ama ben aparatla kullanıyorum merkez astra hotbird w3 w9 ile sizinde dediğiniz gibi en iyi data thor specesat seriside oradan data alıyor sanırım. Bu arada nasıl oldunuz tekrar geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    thor data yapın donma yok
    ustam dogru soylersınde ıste o bıraz zor catıda yer kalmadı benım w3 te aparatla ayarlı bozamıyorum.sunu sorucam bende 150 lık parabol antende nıle sat var onun yanına thor olur mu olursa eger nasıl bır aparat kullanıcam onun ıcın bılgın varmı bu konuda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyim sağol sabah akşam pansumana gidiyorum ağrılar var malum deri yüzüldü ağrı olcak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyim sağol sabah akşam pansumana gidiyorum ağrılar var malum deri yüzüldü ağrı olcak
    geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın arkadaşım erçiş tekrardan sana geçmiş olsun diliyorum sen baya çok kötü olmuşsun burda yazdıklarına göre allahtan birhan önçe iyleşmeni diliyorum allaha e. ol.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçmiş olsun usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olur ben selim taoprağımdan aldım nilsat yaptım aparatı thor güzel çalışıyor şu an

Kullanıcı Bilgi Menüsü

y6 ya baya destek var paylaşım için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlay w3 3.28 yazılım gündüzleri öğleden sonra giyor akşam 7den sonrageliyaor sizlerdede öğlemi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thor data stabil y6 için

Sayfa 52/123 İlkİlk ... 22742434445464748495051525354555657585960616277102 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri