Deneyen oldumu arkadaşlar bu y4 le ilgili olan yazılımı
Deneyen oldumu arkadaşlar bu y4 le ilgili olan yazılımı
Sayın y6 kullanıcıları ben w3 data kullanıyorum en son 3,29 yazılımı yüklü dün akşam polsatlar güzeldi ama belirli bir saatten sonra çok donmaya başladı w3 data kullanan arkadaşlar en stabil w3 data hangi yazılımla çalışıyor yardım ederseniz sevinirim. Saygılar
valla unlu51 arkadasım bende 26/02/2011 tarıhlı umut55 ustanın verdıgı yazılımı kullanıyorum.ılk yukledıgımde cok guzeldı.sonra o da dıgerlerı gıbı oldu.yanı demem o kı hepsı bır bırının aynı gıbı. o yuzden boyle devam edıcek sanırım.yanı bu sekılde ıdare edıp gıdıcez.
y6_w3_V_3.30.......03.03.2011
Teşekkürler sayın umut55 birde bunu deneyelim bakalım beklediklerimizden umut yok ama yinede bir kaç belgesel güzel yani
umut kardeş yazılımını denedim w3 de sadece cezireler ötekiler yok.
04.03.2011 tarihli yeni yazılımdır
yazılımın randımanı nasıl nasıl dostlar ben deneme şansım olmadı iyi geceler
ercissat kardeşim yazılımını denedim diğer yazılımlaragöre daha iyi 13 dekielceziler belgeseller ntam novalarda donmalar arasıra 19daki ispanyollar ful sadece ab motor anumax ve balık kanalları kapalı diğer fransızlar acık hollandalar acık 16daki 5 tane spor ve filimler ack .dostların bilgilerine.
komutanım yazılım yükledim 5 dakka sonra yayınlar kapandı.ab motor anumax ve balık kanalları bayındır kardeşimizin baktığı saate kapalı imiş bende açıktı polsatlar novalar jsc spotlar kapalı idi.+18 ler açıktı ama 5 dakka sonra hepsi kapandı. saat 00.30 sırası.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri