arkadaşlar bugece eski yazılımları tektek denedim 3,25 3.29 yazılımlar w3 de donma lar var açıyor donmalar biraz sık diğer yazılımlar yok bilgilerinize.
arkadaşlar bugece eski yazılımları tektek denedim 3,25 3.29 yazılımlar w3 de donma lar var açıyor donmalar biraz sık diğer yazılımlar yok bilgilerinize.
3.29 Thor yazılımı cok iyi gidiyor 06.04.2011 tarihli
bunu deneyiniz.donmaları kontrol edersiniz...
mokur arkadaş verdiğin yazılımı denedim yeşil ışık 3 sefer yanıp sönüyor devamlı yanmıyor. tekrar 3.25yükledim donmalar devam ediyor. bilgilerinize.
arkadaşlar w3 data paylaşım yok. çanaklarınızı thor uydusuna cevirin paylaşım sorunsuz çalışıyor. 3.29 ile iyi seyirler...![]()
Konu muslum-baba tarafından (13-04-2011 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir.
yeni yazılımdır deneyenler yazsın
verdiğin yeni yazılımı denedim aynı 3.29 gibi aşırı derecede donmalar var.w3 de.selamlar.
w3 3.25 yazılımını bende denedim donmalar çok w3 te sorunsuz çalışan yazılım hangisi bir çok yazılımı denedim yalnız 3.25 yazılımı kanaları açıyor fakat donmalı
w3 data en iyi yazılım 3.28 yazılımıdır bu aralar cok sık gidip gelme oluyor bundan önce böyle gidip gelme olmuyodu thor datada gidip gelme yok ama açan kanal sayısı bakımından w3 datadan daha az
y6 ya calan yazılımı atın tekrar w3 w6 thor ab1 hangi data iseniz o yazılımı atın donma kalmaz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri