REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
1233 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dongle Y6 Aparat (2)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

twin cihazımda 2 haftadır (W3) data ışığı yanmıyor. çanakta kayma olduğunu varsaysam kanal taraması yaptığımda kanalları buluyor acaba nasıl bir problem oluşmuş olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde daha önceden digiturk abonesiydim onun çanağından gelen kablo var daha önce data sinyali alamıyordum şu andada onda sinyal var (o küçük digitürk çanaklarından)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ORKO1978 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    twin cihazımda 2 haftadır (W3) data ışığı yanmıyor. çanakta kayma olduğunu varsaysam kanal taraması yaptığımda kanalları buluyor acaba nasıl bir problem oluşmuş olabilir.
    y6 ya w3 data yazılımı at işıyı yanar yazılım 3.30
    Alıntı ORKO1978 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birde daha önceden digiturk abonesiydim onun çanağından gelen kablo var daha önce data sinyali alamıyordum şu andada onda sinyal var (o küçük digitürk çanaklarından)
    o çanaktanda data alabilirsin
    Konu muslum-baba tarafından (26-05-2011 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

müslüm baba bu işte yeniyim makinam redline rl-100csx acaba twin cihazına yükleme nasıl yapabilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uydu cihazım redline rl-100csx ama twin cihazımın marka modelini bilmiyorum. cihazımla beraber sormadan aldım. daha sonra netten çeşitleri olduğunu öğrendim. resimlerini aşağıya eklediğim twin cihazımın ne olduğu hakkında bilgi verebilirmisiniz.

6. 27-05-2011, 22:33

Kullanıcı Bilgi Menüsü

w3 için son yazılım kıtır kıtır çalışır durumda thor data süprizlerle devam: bu arada modluğuda aldılar siyasi nedenle
    Konu ercişsat tarafından (30-05-2011 Saat 20:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    w3 için son yazılım kıtır kıtır çalışır durumda thor data süprizlerle devam: bu arada modluğuda aldılar siyasi nedenle
    bu son w3 yaziliminda yenilikler var mi ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri