REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türk 'Hacker'lardan Saldırı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Türk 'Hacker'lardan Saldırı

Amerikan Ermeni Ulusal Komitesi'nin Resmi İnternet Sitesi, Gece Boyunca Türk Sanal Korsanların Saldırısına Uğradı.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ermeni diasporasının ABD'deki en etkin kuruluşlarından Amerikan Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA)'nın resmi internet sitesi, gece boyunca Türk sanal korsanların saldırısına uğradı. Türk bayrağı ve Türkiye yanlısı mesajların yüklendiği ana sayfa, ilk saldırıdan ancak saatler sonra normale döndü.

ABD Temsilciler Meclisi'nde "soykırım" tasarısının gündeme gelmesi için Meclis Başkanı Nancy Pelosi'ye baskı yapan ve NBA yıldızı Kobe Bryant'ın Türk Hava Yolları (THY)'nin reklam yüzü olmaması için kampanya yürüten ANCA, Türk hacker'ların hedefi oldu.

Kendisine 'Jeopardy' adını veren ve sanal alemde başka saldırılarıyla da bilinen bir hacker'ın lideri olduğu 'Code the arts' grubu, ANCA'nın resmi internet sitesi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Pelosi karşıtı ve Kobe Bryant'ı destekleyen mesajlar yükledi. Grubun oldukça olumsuz ve sert ifadelerinden Türkiye aleyhine bir tavır takınan Ermeni kökenli ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian da nasibini aldı. Özellikle Kobe Bryant'a destek veren grup, ünlü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cuya "Türk halkı seninle, vazgeçme" mesajı verdi.

Saldırıyı gerçekleştiren 'Code the arts' grubunun içerisinde Türklerin yanı sıra Türk savlarına destek veren Şilili ve Arjantinli hacker'lar da bulunuyor. Grup, 'Jeopardy', 'PowerDream', 'Nettoxic', 'Xarnuz', 'BuZuLL' nicki kullanan 5 hacker'dan oluşuyor.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile yaptığı anlaşma sonrası Ermeni lobisinin baskısına maruz kalan NBA yıldızı Kobe Bryant, eleştirilere, çektiği özel video kaydıyla cevap vermişti. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ın efsanevi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cusu Bryant, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nin tanıtım yüzü olmaktan duyduğu mutluluğu, kayda aldırdığı 38 saniyelik özel çekimde anlatmıştı. (Cihan Haber Ajansı) 1 saat önce.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

walla helal olsun biizm çocuklara hackerlığı iyi beceriyorlar.kötü yolda kullanmmadıktan sonra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yürekten kutluyorum arkadaşları bunlara ancak böyle cevap veririz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

canı gönülden kutluyorum TÜRK evlatlarını helal olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine sağlık çok iyi yapmışlar elleri dert görmesin az bile onlara türklerin izi her yerde,sanalda bile varız, yürü be koçlarım kim tutar sizi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkemiz için menfaati olan herşeye varım.sanal korsanlığa ne kadar uzak olsamda bizim çocukları ulusal çıkarlarımız için tebrik ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başka ne denirki helal olsun KOCLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi yapmişlar
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sıra Ayyıldız tim dende bekliyorum böyle bi saldırıyı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aferim hackerlarımıza hünerlerini iyi amaç için kullandıkları için teşekürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri