siteyi komple tarattım sorun yok forumdaki reklamlar dan olabilir .Dun akşam google reklamları eklemiştik sorun ondan desem tum sitelerde google reklamları var..İnanmanız içinde resimi ekledim
![]()
siteyi komple tarattım sorun yok forumdaki reklamlar dan olabilir .Dun akşam google reklamları eklemiştik sorun ondan desem tum sitelerde google reklamları var..İnanmanız içinde resimi ekledim
![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Bence yok hergün giriyorum fakat böyle bir uyarı bende almadın siz bilgisayarınıza bir bakın saygılar..
norton kullanıyorum aksam benide uyardı!
birdaha uyarı falan gelmedi.
bilginize...
dün akşam aynı uyarıyı etrust kullandığım diğer makinada verdi şuan bişey yok
bir kumar sitesinin penceresi açılmıştı ondan sonra virüs uyarısı verdi
Kumar mıne işimiz olur bizim kumarla falan ala ala nereden oluyor anlamadım.Bende sorun yok
serkan bi bak bende de oluyor şimdi yine oldu
Aynı şey bendede oldu kaspersky kullanıyorum avant browserı otomatik kapadı.
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
adamlar reklamda sınır tanımıyor bazen kumarhane bazen smles ler için reklam atıyorlar iki foruma girerken bu sorunla karşılaşıyorum bu sorun var ama foruma zararlı bir şeymi diye uyarıda bulunduk virüs olmadığı kesin aman forumumuza zeval gelmesin bedavacılara meydan vermeyin eyy admin arkadaşlarbu arada para alınıyorsada memnuniyetlede tıklarım yani
yok ne alakası var para ile falan..aSLA POPUP REKLAM OLMADI BUGUNE DEK.Gelelim forumdaki reklamlara
*GOOGLE her forumda var(POPUP Çıkması imkansız)
*Hemen AL SAT REKLAMLARI(KANAL D yani aydın doganın firması popup reklam çıkmaz
*ringofon(Telsim firmasının reklamı ondanda çıkmaz
SORUNUN ANA KAYNAGI NEREDE OLABİLİR BANA KALIRSA SERVERDA BÖYLE BİR HATA VAR VEYA SU BİZİM REYTİGNLERİ ÖLCEN FİRMANIN ÖLÇME ORANI VARDI KALDIRDIM BAKALIM NELER OLACAK..
Ben yaşamıyorum sorunu sizler yasıyorsunuz o yüzden bu konuları bir hata olursa bizlere bildirin sizlere reklamlar konusundada bilgi verdim![]()
Bilgi için sağol serkan şu anda denedim avant browserla giriş yaptım hata vermedi bilgine.yanlız forum ingilizce oldu.Hoşgeldiniz yerine wellcome yazıyor
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri