Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
39 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Müjde 1 Ocakta İnternet Fiyatlarına Zam Yapılıyor.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telefonla arayarak söylüyolar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk Telekom, 2011 yılına sayılı günler kala yeni internet hız paketlerini tanıttı. Daha önce pilot uygulamaların gerçekleştiği VDSL2 teknolojisiyle en yüksek 32 Mbps sunan ve ADSL'de 8 Mbps kadar hızları sağlayan Türk Telekom, VDSL2 ve ADSL2+ teknolojileriyle Türkiye'yi yeni bir boyuta taşıyacak.
    VDSL2 teknolojisiyle 50 Mbps ve 100 Mbps'ye kadar hız paketlerini sunmaya başlayacak olan Türk Telekom ADSL2+'da ise hızı 16 Mbps'ye kadar yükseltecek.

Kotaların aşılması durumunda ise hızlar eskiden 512 Kbps hıza düşürülüyordu, yeni hız 1024 Kbps olacak.
    Türk Telekom İnternet Paketleri

Yüksek hızda yeni limitsiz paketler
    VDSL2 100 Mbps'ye kadar (100 GB Adil kullanım noktaları)
    VDSL2 50 Mbps'ye kadar (100 GB Adil kullanım noktaları)
    VDSL2 32 Mbps'ye kadar (50 GB Adil kullanım noktaları)
    ADSL2+ 16 Mbps'ye kadar (50 GB Adil kullanım noktaları)

Mevcut limitsiz paketler için yeni adil kullanım noktaları
    ADSL 8 Mbps'ye kadar (Yeni 25 GB Adil kullanım noktaları)
    ADSL 8 Mbps'ye kadar (Yeni 100 GB Adil kullanım noktaları)

Yeni limitli paketler Kotalar
    ADSL2+ 16 Mbps'ye kadar 5 GB
    VDSL2 32 Mbps'ye kadar 10 GB
    VDSL2 50 Mbps'ye kadar 15 GB
    VDSL2 100 Mbps'ye kadar 20 GB

Yeni hızlar, 1 Ocak 2011'den itibaren kullanıcılara sunulacak.
    Upload hızlarında henüz bir değişiklik bulunmuyor. 100 Megabit VDSL kullanan bir abonenin upload hızı da yine 1 Megabit olarak devam edecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yok öyle beleş çalış kazan kullan. turktelekomda sende çalışıyor olabilirdin. insaflı olmak gerek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başka dertleri.Bu ülkede online oyun bile oynanmıyor.Bunlar kalkmış rezilliği zam istiyorlar.Eyy Türktelekom acaba Türkiye'de oynanan yabancı kaynaklı oyunlarda hangi ülkede bu kadar donmalar oluyor söyler misin?.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herşey yasal.kimse kimseye zorla internet satmıyor.
    en avantajlı hangisi ise ona gecmekte serbest herkes.
    smile biri doping vs. Bi inceleyin derim.

bıktım artık ttnetten diyenler için sınırsız 8tlye internette var.
    vodafone hattı olup wap destekli telefon ile bilgisayarınıza bağlayıp internete erişebilirsiniz. Yanlız hızınız ilk 100 mb 7.2mbit, sonrasında 96 kya düşüyor.
    hotmail msn facebook kullananlara bu yeter..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne bu liste türkiyede enflasyon oranları yükseldide bizimmi haberimiz yok sanki bana dört dörtlük hizmet veriyorlarda ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rekabet yokki internet şirketlerinde ttnet altyapısı her yerde çok olduğundan diyor ki kral benim istediğim gibi yerleştiririm fiyatı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hızlı interneti bende isterim tabiki...öncelikle alt yapıyı düzenlemeri gerekir...telekomdan 3 km uzaktaki yerde 8 Mbps zaten kaldırmıyor.. çok fazla kopmalar yaşanıyor...500m uzaktakinde 4mbps-6mbps. hepimizde telekoma yakın değiliz . değilki 16-32-50 100 mbps bağlantı olsun. oyüzden hattımı sadece 1024 hız kullanıyorum saygılar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı numbai Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hızlı interneti bende isterim tabiki...öncelikle alt yapıyı düzenlemeri gerekir...telekomdan 3 km uzaktaki yerde 8 Mbps zaten kaldırmıyor.. çok fazla kopmalar yaşanıyor...500m uzaktakinde 4mbps-6mbps. hepimizde telekoma yakın değiliz . değilki 16-32-50 100 mbps bağlantı olsun. oyüzden hattımı sadece 1024 hız kullanıyorum saygılar.....
    Bizim ev telekom binasına 250 mt uzaklıkta ama artık bu zam zam nereye kadar anlamadım bunaldık hepimiz. Arkadaşımla dün msn den görüştüm Fransada kalıyor o Fransada 5 MB sınırsız internet + kablolu yayın + telefon bağlantısı toplam 40 Euro ya alıyorlarmış bizim bu halimize bak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

...........
    Konu MUTAF tarafından (06-01-2011 Saat 20:47 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri