Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
39 sonuçtan 31 ile 39 arasý

Konu: Müjde 1 Ocakta Ýnternet Fiyatlarýna Zam Yapýlýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Devlet 3g çýkmadan daha operatörleri uyardý. sýnýrsýz yapmayýn diye.
    Ýyide devlet niye karýþýyor vergisini almýyormu alýyor sýnýrlý sýnýrsýz satarým onlara ne anlamadým. Vergimi ödüyommu ödüyom.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýyide devlet niye karýþýyor vergisini almýyormu alýyor sýnýrlý sýnýrsýz satarým onlara ne anlamadým. Vergimi ödüyommu ödüyom.
    iyi o zaman herkez gelir buraya ben vergi veriyorum istediðimi yaparým der.

Bu akla sýðýyormu. Eðer öyle olsaydý idda ediyorum Telekom þu an en ucuz telefon tarifesýný TTNET te en ucuz Internet paketini satardý.

Türkiyede herþeyi BTK belirliyor TELEKOM olsun TTNET olsun TURKCELL olsun VODAFONE-AVEA olsun paket fiyatlarýný BTK ya bildiriyor BTK onaylarsa oluyor olmuyorsa limitler belirlenip tekrar düzenleme yapýlýyor.

Yani fiyatlarýn cýkmasýda inmesýde BTK nýn elindedir.

Firmalara fiyat konusunda suç atmaya gerek yok.

Ayrýca yok 3 G çekmiyormuþ yok santrale uzakmýþ. Ya bilmediðiniz iþ size ne kadar basit geliyor. Kýþýn soðuktqa 80 mt direðe bir týrmanýn yada menollerde çalýþýn. Küçük bir þekirde bile altyapýyý yenýlemek sistem kurmak 5 seneyi alýyor öle hemen biz sistem aldýk kuruyoruz diye biþi yok plan proje ihale faz çalýþmalarý survey montaj servise veriliþ bunlar öle sizin bildiðiniz gibi basit deðil.

Turkcell 3 G sistemi kuruyor bakýyor belli bir aþamadan sonra sorunlar ortaya cýkýyor bu sorunlar üzerinde çalýþýyor fabrikadan testlerden geçenler ürünler sahada tam stabil çalýþmýyorki bu bir cok sistemde hep böledir saha testlerýnden sonra stabil olmaya baþlar. size göre 1 yýl 2 yýl uzun zaman alabilir ama sistem testlerinde kýsa bir zamandýr.

bilmediðiniz için yaptýðýnýz yorumlar inanýnki hem komýk hemde yaptýðýnýz haksýzlýk.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

telefonama mesaj geldi 1.1.2011 den itibaren 49.00 olan 54.90 olmuþ birde 24 aylýk tahaütlü olmasýna raðmen zam yapýyolar biz ayrýlmaya kalksak neler olur acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ayrýlsak sözleþmede ufak ufak yazýlarlan yazmýþlar kalan süre kadar peþin alacaklar .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Baldemir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Basri kardeþ sorun düzeldimi 16 Mbit de kullaným nasýl ne gibi degiþikler var

Bende ADSL 8 Mbps'ye kadar / limitsiz kulanýyorum 16 Mbps'ye geçmeyi düþünüyorum

Tavsiyen ne olur?

usta hýzýmý 2mbite sabitlediler.
    16 mbit alalým derken 8dende olduk.
    Santrale yakýnsan eðer alabilirssin ama 2 km ve daha uzaksan sakýn bulaþma.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eee arkadaþlar türk telekom,galatasarayýn yeni stadýnýn sponsoru o kadar parayý nerden bulacak sanýyorsunuz tabi ki sizin bizim paramýzla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

En iyisi BÝRÝye geçin adamlar 8MB interneti hala 49 tl satýyor tahahüdsüz. ve 8MB adil kullanýmý 25 gb çýkarmýþlar kota aþýmýndada 512 kbs den 1024 kbs çýkarmýþlar. Size önerim BÝRÝ ADSL ÖZGÜR BÝRÝ tarifesini alýn. Hem 24 aylýk sözleþme yok hemde zam yok. Benim Tahminim TTNET bu zamlarý MÜMKÜNLÜ Köyüne para döktüya o paralarý çýkarmak için yaptý.

Aslinda herkesin kafasýnda TTNET var herkez telekoma gidiyor TTNET ten baðlatýyor. Biraz araþtýrma yapýlsa daha iyi olur. Ben TTNET de kullandým Smile da ama BÝRÝ daha güzel geldi.

Alýntý f.pala Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    telefonama mesaj geldi 1.1.2011 den itibaren 49.00 olan 54.90 olmuþ birde 24 aylýk tahaütlü olmasýna raðmen zam yapýyolar biz ayrýlmaya kalksak neler olur acaba
    Size yaptýklarý indirimin farkýný + bide modem aldýysanýz onun parasýný tahsil ederler.
    Konu Hikmet™ tarafýndan (07-01-2011 Saat 14:20 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

xxman;

bu geciþten sonra gelen ilk faturan nasýldý, kaç liraydý,
    extra bi ücret yansýtýldýmý? Birde 24 ay taahut yok demiþsin ama sitesinde 24 ay taahut olmayan link varsa bi zahmet gönder bana..

smile veya biriye geçiyim bende..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    xxman;

bu geciþten sonra gelen ilk faturan nasýldý, kaç liraydý,
    extra bi ücret yansýtýldýmý? Birde 24 ay taahut yok demiþsin ama sitesinde 24 ay taahut olmayan link varsa bi zahmet gönder bana..

smile veya biriye geçiyim bende..
    Abonelik aralýk 15 de yapýlmýþtý daha fatura çýkmadý ama 49+29 þeklinde çýkacak baðlantý ücretini peþin verecem dedim.

Link burada.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu Hikmet™ tarafýndan (13-01-2011 Saat 17:11 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri