Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İşte Yeni Asgari Ücret

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bunlar anlamsız tartışmalar asgari ucret 1500 tl olsa ne olacak verecekmi o parayı işveren tabiki hayır bugun bu ülkede asgari ücretin altında calısanlar bile mevcut o yuzden bence çok anlamsız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence bunlar anlamsız tartışmalar asgari ucret 1500 tl olsa ne olacak verecekmi o parayı işveren tabiki hayır bugun bu ülkede asgari ücretin altında calısanlar bile mevcut o yuzden bence çok anlamsız
    anlamsız olan nedir anlamadım asgari ücretin altında işçi çalıştırmak suç teşkil eder bir şikayete bakar asgari ücret en az alınacak ücret anlamındadır bu ülkede bunu tartışmayacaksında neyi tartışacaksın asıl ben anlayamadım!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlamsız olan nedir anlamadım asgari ücretin altında işçi çalıştırmak suç teşkil eder bir şikayete bakar asgari ücret en az alınacak ücret anlamındadır bu ülkede bunu tartışmayacaksında neyi tartışacaksın asıl ben anlayamadım!
    Malum arkadaş hükümetin bakanı haberin yok galiba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri