Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türk Malı Ekranlara Veda Ediyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old Türk Malı Ekranlara Veda Ediyor

Bu Bilgi İlk Kez DiziFilm.Com'da Ratingleri gittikçe düşen Türk Malı, ekranlara veda edecek. Geçtiğimiz sezon Show Tv ekranlarında yayına giren ve çoğu kez birinciliği göğüsleyen Türk Malı, ikinci sezonunda kadrosuna Melek Baykal ve Özkan Uğur gibi usta isimleri de dahil etmesine rağmen çok...

dizifilm.com Sitesindeki Bu Haberin Devamı İçin Tıklayınız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dizi güzel gitti ama nedense çok ciddi düşüş yaşadı
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Niye şaşırayım ki.İzleyen genç nufüs film haftaiçi ve saat 22:30 gibi başlayıp gece bitiyor.Ailesi izletmiyor,uykusu geliyor vs vs.Saçma bir saatte kimle rekabet edicek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cumartesi geceleri yahşi cazibe 22 de çıkıyor ama reitingler hep cepte
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yahşi Cazibe'yi ben izliyorum ama neden 22 ye almışlar bu diziyi ona gıcığım. Dizide hiçbir müstehcen olay yok ama saat 22 de anlamadım gitti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yahşi Cazibe'yi ben izliyorum ama neden 22 ye almışlar bu diziyi ona gıcığım. Dizide hiçbir müstehcen olay yok ama saat 22 de anlamadım gitti.
    çok süper arkadaş ben tüm oyunculara bitiyorum ama yeni katılan ziver bey bey ve barış süper oynuyorlar
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ona şaşırmam.Cumartesi hafta içi değil.Pazar günü de tatil oluyor bazı işyerleri,okullar.Şaşmamak gerekir.Türk Malı seyrettiğim dizide değildi.Ama izlemek isterdim.Müsait değil.Sabah 1 dakika uyumak için çabalıyorum.Bunlar 12:30'a kadar filmi sürdürüyolar.Kiminini okulu,kiminin işi.Bozuk Türkçe için değmez.Yahşii Cazibe'yi bende izliyorum.En müsait olduğum gün.Gece 12:00 olsa yine izlerim...Nasıl olsa yarın Pazar.

Yahşii Cazibe'dede böyle meraklandırıcı olaylar beklerdim.Simge için seyrediyorum diyebilirim.Bir arkadaşım aklıma geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok süper arkadaş ben tüm oyunculara bitiyorum ama yeni katılan ziver bey bey ve barış süper oynuyorlar
    Dizideki barış en güzel rolüde bereket dede kılığında yapıyor.

Bereket dededen bi video.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=27QFDGVBdkk[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahşi cazibeye bakıyom ısatım olursa.Türk malını hiç baştan sona izlemedim sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

espiriler baydı artık ilk zamanlar herkesin hoşuna gidiyordu,kendini yenileyemediğini düşünüyorum

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri