Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce özel okulmu devlet okulumu?

Katılımcı sayısı
36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Özel okul

11 30.56%
  • Devlet okulu

25 69.44%
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Çocuğunuzu Özel okulamı yoksa Devlet Okulunamı verirdiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasansirdas Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Soruyorum sana ; Senden çocuğunu devlet okuluna yazdırırken ne kadar para istediler bağış adı altında ve ne istediler onun yanında benden biliyor musun...
    Özel okula vereceğin para belli ama devlet okulu güya ücretsiz...
    Bu ülkenin başbakanı asgari ücrete şu kadar simit alınıyor diye hesaba başlarsa bende özel okulu tercih ederim.
    İyide kanunlara göre bağış adı altında toplanan rüşveti vermek zorunda değilsiniz. İllaha bağış istiyorlarsa kanun var nizam var davacı olun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben dersaneye gitmiştim 7.ci sınıfta bide üstüne kaldım

Okumak isteyen okur yeterki içinde olsun. Dersane ile İş yürümez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben dersaneye gitmiştim 7.ci sınıfta bide üstüne kaldım

Okumak isteyen okur yeterki içinde olsun. Dersane ile İş yürümez.
    Bir sınıfta 30-40 kişi olan devlet okulları ile 15-20 kişi olan özel okullar arasında eğitim ve öğretim açısından çok fark var.

Bu ülkede paran varsa zorlada olsa çocuğunu okutup bir yere getirirsin ama paran yoksa o zaman senin değin olur Tek çare çocuğunun zeki olması.

Mesela benim sıpa geçen gün biraz zor bir dersi vardı(ilkokul 2. sınıfta) Ben okumayacam çalışacağım demeye başladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir sınıfta 30-40 kişi olan devlet okulları ile 15-20 kişi olan özel okullar arasında eğitim ve öğretim açısından çok fark var.

Bu ülkede paran varsa zorlada olsa çocuğunu okutup bir yere getirirsin ama paran yoksa o zaman senin değin olur Tek çare çocuğunun zeki olması.

Mesela benim sıpa geçen gün biraz zor bir dersi vardı(ilkokul 2. sınıfta) Ben okumayacam çalışacağım demeye başladı
    çocugun önünü kesme ben çalıştır daha karlı
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

İşte o daha zor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

özel okul bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

özel okula vermek isterdim,diğer taraftan öğrencinin de içinde olacak nereye verirsen ver

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben 8.sınıf öğrencisiyim.Devlet okuluna gidiyorum mevcut 24.Yine de özele verirdim.Öğretmenlerimde hiçte memnun değilim.İngilizce öğretmenim iyi sadece.Bizden %100 ingilizce konuşmamızı beklemiyor.Ama yaptığım ödev puan olarak geri geliyor.Fende,Türkçe'de yapıyorum 1 puan dahil verilmiyor.Niye yapıyorum ben bunu.Sınıfça tembelliğe alıştık.Vermez bunlar diyoruz 3-4 kişi yapıyor sadece.Bende uğraşmıyorum Türkçe projeriyle.Fen öğretmenide yeni pek sevmedi beni çok yırtındım ama bakalım verir mi karnede görürüz.1 mi gelecek 2 mi diye...Tüm sınıf fenden 1 alıyor.Böyle tuhaf iş olur mu?2 dakikada anlatıp geçiyor iyi anlattığı zamanda oluyor elbet.Ama neden geçen sene herkezin karnesi 3-4ken bu sene 1 olması şaşırtıcı.
    Matematikte öyle.Uslu durdum geçen sene puan yok.Anlamıyorum birşey bende takmıyorum,o beni umursamıyorsa ne yapabilirim.Kendimi gersemde aynı not,germesemde.Kendim için uğraşıyorum ama yine aynı not.Herkez anladı ne olduğunu baksın bakalım dersi kaç kişi dinliyor.Herkez gruplaşmış sohbet ediyor.Boş ders gibi.Hadi 1-2 kişi var.Biride arkadaşım 2 özel öğretmen,dershane+ablası anlatıyor anca anlıyor..Karma karışık birşey.

Kısaca özelde en azından para veriyorsun.Rüşvet gibi o zaman eklerler puan...Bir resim için 5 TL yalvaran Matematik hocası acaba sözlü notunu,yazıla notunu puan ekler mi?.Eklemez tırnak kadar kağıda 5TL isterler.Yok para bürümüş gözleri
    Konu NeRoMaN tarafından (29-12-2010 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hahaha

Okumak isteyen okur ben dersaneye gitmeden üniversite kazandım. Dersaneye gidenlerede gıcık oluyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her ikisininde artısı eksisi var
    özel okul maddi imkanları iyi olanlar için cazip ama öğretmen her öğrenciye eşit ve ne derse yapmak mecburiyetinde sonucunda para konuşuyor öğrenciyle çok laubali bir ortam öğrencide bir nevi müşteri??

devlet okulu ise daha basit imkanlar sınırlı öğretmen kadrosu sınırlı öğretmen alacagı paraya bakar öğrenciyi pek takmaz öğrenci alacagı dersi dogru düzgün alamaz öğretmen mesaiye öğrenci okul ziline bakar ama daha ciddi bir ortam var öğretmen öğrenci ilişkisi belli seviyededir

sizce imkanınız var özel okulmu yoksa devlet okulumu?
    Öncelikle sorunun cevabı tamamen maddi imkana dayalı. Memleketimde her ailenin durumu iyi olsun yüzde 99'u özel okul der. Ama asgari ücretle çalışıp çocuğunu özel okula vermek rüyada bile nasip olmaz. Bence imkanı olan kesinlikle özel okula verir. İmkanı olmayan devlet okullarına devam...Hayatın gerçeği bu

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri