Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce özel okulmu devlet okulumu?

Katılımcı sayısı
36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Özel okul

11 30.56%
  • Devlet okulu

25 69.44%
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Çocuğunuzu Özel okulamı yoksa Devlet Okulunamı verirdiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu ülkede kanun kişiye ve kuruma göre işliyor bunu ben bizzat yaşadım ve gördüm benim kanaatim ve tezim şu değil türkiyenin dünyanın en dürüst adamını getirin devlet ile ilgili hangi kurumun koltuğuna oturursa otursun düzene uymak zorundadır yani sistem ne diyorsa onu yapmaya mecburdur. Yani demem o ki devlet okuluna para vermeyeceksin diyen devlet bunun adını rahmetli Özal ın dediği gibi benim memurum işini bilir mantığını ön plana çıkararak kayıt parasının adını bağış adı altında yok buraya bilgisayar klima akıllı tahta veya senin payına düşen ücret bu almak vermek mecburi zihniyetini ortaya koydu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasansirdas Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu ülkede kanun kişiye ve kuruma göre işliyor bunu ben bizzat yaşadım ve gördüm benim kanaatim ve tezim şu değil türkiyenin dünyanın en dürüst adamını getirin devlet ile ilgili hangi kurumun koltuğuna oturursa otursun düzene uymak zorundadır yani sistem ne diyorsa onu yapmaya mecburdur. Yani demem o ki devlet okuluna para vermeyeceksin diyen devlet bunun adını rahmetli Özal ın dediği gibi benim memurum işini bilir mantığını ön plana çıkararak kayıt parasının adını bağış adı altında yok buraya bilgisayar klima akıllı tahta veya senin payına düşen ücret bu almak vermek mecburi zihniyetini ortaya koydu...
    Vermessin olur biter. Ben orta okulu bitirdiğimde diplomamı almaya gitmiştim müdür bana aidat parası vermediysen diploma yok dedi 10 tl aidat parası istiyordu bende verdim dedim ama vermedim. Bi liste aradı ama bulamadı verdimmi diye. Nese diplomamı aldım ve bidaha o okula uğramadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında konu tartışılır özel veya devlet okulları arasında sadece iki şey var. 1. herşey öğretmenler elinde eğre öğretmenler başarılıysa öğrenci iii not alır yanii özelde veya devlet okulunda öğretmenler önemli diye düşünüyorum. 2. fark ise zoraki ders zorunluğu bunu kaldırsalar sorun kalmaz diye düşünüyorum.
    Nötig Arkadaşlar ben sadece şahsi fikrimi söyledim lütfen kimse beni yanlış anlamasın sevgi saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben devlet okuluna verirdim çogu özel okulda okuyan çocukların hiçbir disiplin seviyesi yok çok laubali oluyorlar egitim kaliteside buna yansıyor bence bırakın özel okula tonla para vermeyin özel iki hoca tutun belli saatlerde evde ders versin daha iyi verim alırsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sincap Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben devlet okuluna verirdim çogu özel okulda okuyan çocukların hiçbir disiplin seviyesi yok çok laubali oluyorlar egitim kaliteside buna yansıyor bence bırakın özel okula tonla para vermeyin özel iki hoca tutun belli saatlerde evde ders versin daha iyi verim alırsınız
    Şimdi benim kardeşim özel okula gidiyor diye disiplinsiz laubali çocukmu lafınızı biraz düşünerek yazın lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Özel okul yada devlet okulu fark etmez okuyan çocuk herikisinde de içinden geliyorsa okur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

param varsa tabikide özl okula gönderirim..
    hemde düşünmeden.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence devlet okulu sebebi ise
    EVLATLARIMIZA AYRIMCILIĞIN PARA İLE BAŞLANGICI KÜÇÜK BEYİNLERE O ANDAN İTİBAREN SOKUYORUZ / DEVLETİMİZİN İMKANSIZLIĞI ELBETTE ÇOCUKLARDA EKSİKLİK YARATIYOR LAKİN O ZAMANLARDA YARATICILIK COCUKTA BAŞLIYOR DİKKAT EDERSENİZ PSİKOLOGLAR
    AZ OYUNCAKLI COCUKLARIN MUCİT , İCAT ETMEYE YATKIN ,YENİ FİKİR İÇİN ZİHNİNDE DAİMA YARATICILIK OLUŞUR SAVINDA HEM FİKİR VE BELİRGİN ÖRNEKLERİ MEVCUT VE ÖZEL OKULLAR BENCE YETENEK OKULU YADA REHBER OKULU OLARAK DEĞİŞMELİ DEĞİŞMELİKİ HEM DEVLETTE HEMDE ÖZEL DE DERS VEREN SÖZÜMONA ÖĞRETMENLER ÖZEL OKULDA VERDİKLERİ EĞİTİMİ DEVLETTE VERSİNLE VE ÖZEL E İHTİYAÇ KALMASIN
    BU BENİM ŞAHSİ VE İZLEDİĞİM BİR FİKİR
    SELAM VE SELAMETLE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İŞ öğrencide bizde devlette okuduk iyi bir üniversite bitirdik.benim çoçuğum devlette ama il birincisi okul devlet okuları arasında tabi herşeyin başı kişide

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri