Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Sizce özel okulmu devlet okulumu?

Katýlýmcý sayýsý
36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Özel okul

11 30.56%
  • Devlet okulu

25 69.44%
Sayfa 1/4 1234 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Çocuðunuzu Özel okulamý yoksa Devlet Okulunamý verirdiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 Çocuðunuzu Özel okulamý yoksa Devlet Okulunamý verirdiniz?

her ikisininde artýsý eksisi var
    özel okul maddi imkanlarý iyi olanlar için cazip ama öðretmen her öðrenciye eþit ve ne derse yapmak mecburiyetinde sonucunda para konuþuyor öðrenciyle çok laubali bir ortam öðrencide bir nevi müþteri??

devlet okulu ise daha basit imkanlar sýnýrlý öðretmen kadrosu sýnýrlý öðretmen alacagý paraya bakar öðrenciyi pek takmaz öðrenci alacagý dersi dogru düzgün alamaz öðretmen mesaiye öðrenci okul ziline bakar ama daha ciddi bir ortam var öðretmen öðrenci iliþkisi belli seviyededir

sizce imkanýnýz var özel okulmu yoksa devlet okulumu?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben þahsen imkaným varsa özel okula verirdim ne kadar laubalide olunsa egitim farklý oluyor
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dediðin gibi üstad, paran varsa özel okula yollarsýn...
    yoksa, istesende yollayamazsýn...

eðitim kalitesi özelin daha iyi. zaten bildiðim kadarý ile bazý okullar seviye sýnavýna sokarak öðrenci kabul ediyorlar...yani her özel okula gitmek isteyen de o okula gidemiyor...
    (ne kadar fazla üniv.sýnavýnda fazla not (yüksek puan)alýrlarsa özel okulun kalitesi o oranda arttýðýndan sanýrým.reklamýný yapýyorlar. vs.)
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim kýz kardeþim 6. sýnýftan beri özel okulda ve öðretmenleri çok memnun bu sene 8. sýnýfta ve sene sonu hep taktir belgesi ile gelir. Türkiye geneli yapýlan sýnavlarda bile Türkiye 1. liði var kardeþimin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

birde vakýf cemaat ve özel üniversite ilköðretimokullarý var bunlarýn hepsininde katagorisi farkli millieðitimde bir ama içleri farklý
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Devlet okullarý bence daha iyi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bu anketi yapmak bence çok saçma devlet okulu bir þey var mý sizce bence yok özel okula gönderseniz bence daha karlý zira devlet okullarý baðýþ adý altýnda bir sürü para talep ediyor ama özel okullar eline bir taksit çizelgesi veriyor her ay ödeyeceðin para belli devlet okulunda her gün her hafta yeni bir sürprizle karþýlaþýyorsun bence özel mantýklý....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hasansirdas Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar bu anketi yapmak bence çok saçma devlet okulu bir þey var mý sizce bence yok özel okula gönderseniz bence daha karlý zira devlet okullarý baðýþ adý altýnda bir sürü para talep ediyor ama özel okullar eline bir taksit çizelgesi veriyor her ay ödeyeceðin para belli devlet okulunda her gün her hafta yeni bir sürprizle karþýlaþýyorsun bence özel mantýklý....
    aslýnda senin bu cevabýn saçma!!
    nasýl devlet okulu yok doguda kaç tane özel okul var say bakalým bana kimin nasýl kaç parasý var biliyormusun?
    asgari ücret 624 tl oldu bir özel okul kaç para?
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aslýnda senin bu cevabýn saçma!!
    nasýl devlet okulu yok doguda kaç tane özel okul var say bakalým bana kimin nasýl kaç parasý var biliyormusun?
    asgari ücret 624 tl oldu bir özel okul kaç para?
    Soruyorum sana ; Senden çocuðunu devlet okuluna yazdýrýrken ne kadar para istediler baðýþ adý altýnda ve ne istediler onun yanýnda benden biliyor musun...
    Özel okula vereceðin para belli ama devlet okulu güya ücretsiz...
    Bu ülkenin baþbakaný asgari ücrete þu kadar simit alýnýyor diye hesaba baþlarsa bende özel okulu tercih ederim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hasansirdas Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Soruyorum sana ; Senden çocuðunu devlet okuluna yazdýrýrken ne kadar para istediler baðýþ adý altýnda ve ne istediler onun yanýnda benden biliyor musun...
    Özel okula vereceðin para belli ama devlet okulu güya ücretsiz...
    Bu ülkenin baþbakaný asgari ücrete þu kadar simit alýnýyor diye hesaba baþlarsa bende özel okulu tercih ederim.
    benim çocugum daha ilkokula baþlamadý ama o aldýklarý bagýþla özel okulun taksit listesi arasýnda uçurum var uçurum
    Ýþte Davet Linkin!!

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri