Hepsi Aslan gibi
Galatasaray'da yeni sezon öncesinde 7 futbolcu saðlýk kontrolünden geçti.
Yeni sezon hazýrlýklarýna yarýn baþlayacak sarý-kýrmýzýlý ekipte, Hasan Kabze, Cafercan, Volkan, Aykut, Aydýn, Ergün ve Fevzi Bakýrköy Acýbadem Hastanesinde saðlýk kontrolünden geçti.
Kulüp doktoru Murat Çevik, futbolcularda herhangi bir soruna rastlanmadýðýný açýkladý.
Galatasaray'da geçtiðimiz sezon attýðý kritik gollerle þampiyonluða önemli katkýda bulunan Hasan Kabze, hastanede yaptýðý açýklamada, takýmda forvet ihtiyacýnýn olmadýðýný dile getirerek, ''Takýmdaki forvet oyuncularýnýn yeterli olduðunu düþünüyorum. Ben de bu sene daha fazla oynamak istiyorum. Bunun için de daha fazla çalýþmam gerekiyor. Daha çok oynamak istiyorum ama bunun kararýný hocamýz verir. Bana verilen dakikalar içinde elimden geleni yapmaya çalýþýyorum. Yeni sezonda da daha çok görev verilirse, daha iyi iþler yapacaðýma inanýyorum'' diye konuþtu.
Hasan Kabze, kazandýklarý þampiyonlukla büyük sorumluluk yüklendiklerini ifade ederek, þunlarý söyledi: ''Bu sezon daha baþarýlý olmamýz gerekiyor. Bunu baþaracak güçteyiz. Bu sene birçok kulvarda mücadele edeceðiz. Her kulvarda baþarýlý olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacaðýz. Öncelikli hedefimiz, Þampiyonlar Ligi'ne kalmak. Bunu da baþaracaðýmýza inanýyorum. Çünkü, geçen sene Tromsö'ye elenmiþtik. Bu sene Þampiyonlar Ligi hasretimizi gidermek istiyoruz. Þampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupasý'nda baþarýlý olup taraftarlarýmýzý sevindirmek istiyoruz.''

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri