REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: supersat foruma sarı sitil yaptım arkadaşlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

supersat foruma sarı sitil yaptım arkadaşlar..

arkadaslar Bu sitili sadece süpersata yaptım sunu söliyeyim bizzat kendi calısmalarım sonuclarında ortaya cıkmıstır umarın beyenirsiniz...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. XML

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İMAGES DOSYALARI

Not: bu güne kadar olan yanlışlıkarımdan dolayı özür diliyorum bunu affettirmek üzere bunu süpersata yaptım umarım kabul buyururlar vede beyenirler
    Konu @RTHuR tarafından (26-05-2006 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı @RTHuR Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaslar Bu sitili sadece süpersata yaptım sunu söliyeyim bizzat kendi calısmalarım sonuclarında ortaya cıkmıstır umarın beyenirsiniz...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. XML

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İMAGES DOSYALARI

Not: bu güne kadar olan yanlışlıkarımdan dolayı özür diliyorum bunu affettirmek üzere bunu süpersata yaptım umarım kabul buyururlar vede beyenirler
    Çok guzel düşünce ama sarı stile gerek varmı @supersatforumda ana stil herkes tarafından begenilen bir stil.Uyelerimizde aynı kararda sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emekleriniz için teşekkürler akşam değerlendirilmeye alınır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallahi bence cok süper olur denemek hemde özür dilemiş olurum bide sarı sitl cok hos oluyor bütün üyelerimizde beyenek umarım bunu süpersat kullanıcı tüm üyelerimize armagan etmek istiyorum vede tesekkür ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı @RTHuR Nickli Üyeden Alıntı
    vallahi bence cok süper olur denemek hemde özür dilemiş olurum bide sarı sitl cok hos oluyor bütün üyelerimizde beyenek umarım bunu süpersat kullanıcı tüm üyelerimize armagan etmek istiyorum vede tesekkür ediyorum
    Çok merak ediyoruz.Bakalım nasıl olmuş akşam yoneticiler degerlendirecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok iyi çalışmalar ..............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bakalım nasıl olmuş umarım kopya degildir.Genelde sarı stiller bir foruma ait yapılmaktadır bakalım nasıl duracak
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır arkadaslar bunu bizzat kendim yaptım yalan yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok teşekkur ederim ama bu stili kullanamayız.Turkey forum sitesine ait renkler bunlar Ana stil olarak ve +5 farklı stil seceklerine sahip supersatforumda var zaten.. 4 yıldır var olan ve sadece bu renklere sahip olan bir sitenin birebir renklerini supersatforumda yayınlamak ve kullanmak hiç dogru bir davranış olmaz..bizim ana stil renkleri su an başka forumlarda kullanılmakta biz ne kadar onlara kızsakta kopya iyibirşey degildir..

Emekleriniz için teşekkurler..stilin resmini ekledim..
    Konu Admin tarafından (26-05-2006 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok tanıdık oldu forum...o stil TurkeyForuma ait ve öylede kalmalı...sevgilerimle...

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri