REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: DM500 İçin En İyi İmaj ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart DM500 İçin En İyi İmaj ?

DM500 İçin En İyi İmaj hangisidir arkadaşlar gemini sürümü olarak soruyorum kardeşler

Çok sayıda var herkez 4.70 backup veriyor fakat çok hatalı bi imaj olarak görülüyor arkadaşlar cccamla birlikte en verimle çalışan imaj hangisidir arkadaşlar

Hep Aklımda 4.20 Var ama herkez 4.70 sunuyor acaba hangisi daha iyi çalışıyor yada diger sürümdeki imajlar bu 2sinden dahamı iyi arada kaldım bi yardım ederseniz sevinirim ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet çok güzel bir soru. Fakat ilk mesajın böyle bir soruya harcanmış olması üzücü.Neden? Çünkü arama yapılması halinde benzer soruların sorulduğu ve çok ayrıntılı cevapların verildiği görülecektir.
    Yeni yılınızın hayırlı olması temennisi ile; İyi, doğru ve güzel kişiden kişiye değişir. Bana göre en iyi imaj TDW olabilir, fakat bu senin hoşuna gitmeyebilir. Peterpan, pli, nabilo, nemesis... say say bitmez. Birine göre mükemmel olan diğerine göre sevimsiz olabilir. Senin yapacağın, imajları sıra ile yükleyip, kendine uygun olanı bulmaktır. Aramaya devam ettiğin sürece de göreceksin ki hiçbiri tatminkar olmayacak. Bir tavsiye, yüklerken pli imajları ayrı tut. Çünkü mutlaka rs232 ile yüklenmek istiyor. Diğerleri üstüste olabiliyor. Tabi yeni bir imaj ve yedek yüklerken önce fabrika ayarlarına dönüp üzerine yüklemeyi unutma. Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben uzun zamandır gemini kullanıyordumum ve hiç memnun kalmadım. ama bir kaç ay önce geminiden vaz geçip openpli turko ya geçtim gerçekten harika alışmaz biraz zor oldum ama gerçekten harika kanal geçişleri mükkemel doma yok görüntü harika. sanada tavsiye ederim.....yüklemek istersen OpenPli-Turko v01 DM500 CCcam 2.14-Mgcamd 1.35a_By meteor.img.img

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok teşekkürler "alusta" ilk mesajımdan ötürü doğru demişsinde kardeş ben full inceledim forumları falan sürekli hep alıntı ile sürekli aynı mesajlar oldugundan okunası gelmiyor ondan dolayı bide TDW demişsin böyle imajları kurarken korkuyorum ya pluingler olmassa tema olmassa bazı imajlar kaliteli fakat kullandıkları skin tema çok abartı duruyor hiç sevmiyorum ondan senin dedigin gibi yawaş yawaş imajları deniyerek çözüme bi bakıyım

Edu34 saolasın kardeş o imajıda ilk sıraya aldım bi deniyeyim bakalım performans nasılmış ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alusta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet çok güzel bir soru. Fakat ilk mesajın böyle bir soruya harcanmış olması üzücü.Neden? Çünkü arama yapılması halinde benzer soruların sorulduğu ve çok ayrıntılı cevapların verildiği görülecektir.
    Yeni yılınızın hayırlı olması temennisi ile; İyi, doğru ve güzel kişiden kişiye değişir. Bana göre en iyi imaj TDW olabilir, fakat bu senin hoşuna gitmeyebilir. Peterpan, pli, nabilo, nemesis... say say bitmez. Birine göre mükemmel olan diğerine göre sevimsiz olabilir. Senin yapacağın, imajları sıra ile yükleyip, kendine uygun olanı bulmaktır. Aramaya devam ettiğin sürece de göreceksin ki hiçbiri tatminkar olmayacak. Bir tavsiye, yüklerken pli imajları ayrı tut. Çünkü mutlaka rs232 ile yüklenmek istiyor. Diğerleri üstüste olabiliyor. Tabi yeni bir imaj ve yedek yüklerken önce fabrika ayarlarına dönüp üzerine yüklemeyi unutma. Kolay gelsin.
    ustam bende şöyle bir katkıda bulunmak istiyorum hatta sizde deneyebilirsiniz bende iki tane televizyon var televizyonun bir tanesi 86 ekran eski tip sony diğeri ise arçelik 70 ekran televizyon cihzımda gemini 4.70 yüklü bu çihazı arçelik televizyona bağladığım zaman görüntü mükemmel fakat aynı cihazı sony taktığım zaman sanki görüntüde bulanıklaşma oluyor ilk önce sony televizyonun tüpünden şüphelendim fakat aynı televizyona next ds cihazını bağladım görüntü mükemmel anladımki televizyonlarda imaj seçiyor benim gördüğüm bu paylaşmak istedim belki bu anlattıklarım merak eden arkadaşlarımı bir fikir sahibi yapar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba temel reis, haklısın. Aynı imajın farklı kişilerce editlenmiş aynı versiyonu dahi farklı görüntü veriyor. Epey araştırmalardan sonra en iyi görüntüyü TDW de yakaladım. Peter pan ve pli de iyi görüntü veriyor, lakin benim cihazlarda en iyi görüntüyü TDW ile aldım. Bunun da eksikleri var. Arada canım sıkılınca, pli turko yüklüyorum. Beni en az üzen imaj turko, fakat yükleme sırasında nazlı olması sebebiyle kızıyorum kerataya! Peter pan sade, hızlı takılma filan yaşamadığım bir imaj ve tavsiye edebilirim. Şu sıralarda bilgisayar ile dreambox arasındaki görüntü bağlantısına takıldım. Uğraşıyorum, bilgisayarda tv seyretmek için en kolay pli, kayıt için ise gemini 4.2 ile başarılı olabildim. Anlayacağın bu dreambox insanı aşırı meşgul ediyor. Balık tutma gibi bir uğraş...
    Konu alusta tarafından (03-01-2011 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim tavsiye edeceğim başkalarının backup'ını yüklemek yerine, sıfırdan imaj üstüne cccam ve hacksat gir. kanalları baştan arat. böylece temiz, sade ve hızlı bir dreambox'ın olacaktır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri