Alıntı eses-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
mesele ergenekon meselesi değil,ne olcak onlarda bırakıldı diye denge sağlandımı denecek,,bu durum çok amaçlııdr, bunlardan biri seçim yatırımı,bir diğeri sıra yargıda onuda bitirip ele alma,referandumdan önce yoktu,evet i aldılar uygulama başladı. Tepkiler olunca vur abalıya misali topu yargıya at şikayetçi ol ,kademe kademe yapmak istedikleri düzene doğru gidiyorlar,bbp çıkmış geçen idam ı getireceğiz diyor,peki neden referandumda evet dedin diye sormazlarmı,iki göz yaşına mektuplu demogojiyemi kandın?birde göz altı süreleri kaç yılmış böyle

mesele ne ergenekon nede ermeyenkon be burada vermek istediğim mesaj adalet yavaş ,cezalar caydirici değil,vicdani ve cüzdani arasinda yargi mensubu ,farkli ülkelerden model alinmiş kendi halkina uygun olmayan 42 anayasasi,2.emekliliği gelmiş hala direten yargi olduğu surece sen de yatirim ben diyeyim başka birşey netice'de imralidaki'de dişari cikar kardeş. Siyaset beni ilgilendirmez fakat hiç bir kesimi tatmin etmeyen bir adalet düzeni ve düzenleyicileri varsa sikinti o dur bana göre kendi payina parmaği kesikler olmadi ki adalet için parmak kessin
başbakanini bir kesimi tatmin etme uğruna asan zihniyetle
deniz gezmiş i de asan zihniyet bana göre ayni firinin ekmeği

saygilar