Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: "Hastalık Beni Çok Yaşlandırdı"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart "Hastalık Beni Çok Yaşlandırdı"

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Akciğer Yetmezliği Nedeniyle Yattığı Hastanede 21 Gün Sonra İlk Kez Kameralar Karşısına Geçti.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , akciğer yetmezliği nedeniyle yattığı hastanede 21 gün sonra ilk kez kameralar karşısına geçti.

Aşırı alkol kullanımı nedeniyle akciğer yetmezliği yaşadığı öne sürülen Şamil Sam, yoğun bakımdan çıktıktan sonra ilk kez görüntülendi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'deki 29 Mayıs hastanesinde kendisini ziyaret eden genç boksörlerle bir araya gelen Sam'ın gözleri doldu. 36 yaşındaki Sam, hastalığın kendisini yaşlandırdığını ifade ederek, ağlamaklı gözlerle; "Bir zamanlar ben sizin yerinizdeydim. Şimdi onlar benim yerimde…O günleri (sağlıklı günlerimi) çok özlüyorum'' dedi.

Hastalık sonrası Sam'ın oldukça zayıfladığı görüldü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH şifa verir inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Akciğer yetmezliği değil karaciğer yetmezliği

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir çok görsel medya akciğer yetmezliği diye haber geçmişler! karaciğerde olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah ihtiyacı olan herkese acil şifalar versin
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
    olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi...

zamanında dünyayı yerinden titreten padişahlar dahi sağlığın herşeyin başında olduğunu söylemişler... allah şifalar versin... güçlü kuvvetli insanların sağlığı bozulduğunda daha bir ibretlik olmakta...
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri