Tivibu sitesinde yeni paket fiyatları açıklandı. giriş paketi 52 yerli+15 yabancı kanal=1 tl, standart paket 52 yerli+30 yabancı kanal=4 tl, standart plus paket 52 yerli+30 yabancı kanal+10 kirala-izle filmi hediye=8 tl şeklinde yazıyor. yeni paketler 1 ocak tan itibaren geçerli. anlaşılan 1 tl ye tivibu iyice kuşa dönecek, şu an izlediğimiz kanalların bir kısmı 4 tl lik yeni pakete taşınacak.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
![]()

Teşekkur:
Alıntı

şimdi bir bilen bana şunların cevabını verirse çok makbule geçecek , şimdi video izle diye bir yere girdim , orada seç izle , kirala izle , tekrar izle seçenekleri var , kirala izle adı üstüne ücretli onda bir sıkıntı yok , filmlerin fiyatları felanda yazıyor zaten , benim kafamın takıldığı seç izle menüsü , şimdi orada bir takım filmler var , diziler , belgeseller bir çok izlenecek şey var yani , birine tıkladığımda bir ücret fiyatı çıkmıyor , seç izlede bütün filmler , diziler , rahatca açılıyor ve izleniyor , işte kafamı kurcalayn nokta bu , ayda 1 TL'ye onca kanal , tekrar izle hizmeti ve seç izlede onca film , dizi , belgesel seçenekleri , cidden bunların hepsi ayda 1 TL mi ? Sonradan bir süprizle karşılaşmam dimi ? Bu seç izle bildiğin ücretsiz mi ?

Yer imleri