REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: yardım lütfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardım lütfen

slm.elimde ye 8000 xcam plus var.şifre girmek için mute +sarı tuşa basmam yeterli.bunu her kanalda yapma şansım var mı?kanal veya uydu fark eder mi.hotbird veya turksat ikisinde de aynı şekilde girme şansım var mı?ayrıca absat şifrelerini bulabilecegim bir yer lütfen şimdiden teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı katliam_290 Nickli Üyeden Alıntı
    slm.elimde ye 8000 xcam plus var.şifre girmek için mute +sarı tuşa basmam yeterli.bunu her kanalda yapma şansım var mı?kanal veya uydu fark eder mi.hotbird veya turksat ikisinde de aynı şekilde girme şansım var mı?ayrıca absat şifrelerini bulabilecegim bir yer lütfen şimdiden teşekkürler...
    Çihazının keylerinin bulundugu sayfaya girmeniz yeterlidir.her hangi bir kanalda olmanız önemli degildir.TPS EAs giriniz Absatlar bu sekilde açılıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler radakoglu bir şey daha vardı tps eas yi yazılımlamı gircem yada başka bir şekilde girme şansım varmı bu cihazı yeni kullanmaya başladımda o yüzden pek fazla bişey bilmiyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler radakoglu bir şey daha vardı tps eas yi yazılımlamı gircem yada başka bir şekilde girme şansım varmı bu cihazı yeni kullanmaya başladımda o yüzden pek fazla bişey bilmiyorum...
    Çihazının yazılımında TPS eas *** girişli yazılım varsa güncel keyleri girmeniz yeterlidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı kanallara geldimde tps aes *** updating diyo bu ne anlama geliyo acaba?
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güncel TPS EAS keylerin linki
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AES *** girişi:
    İlk önce Menü+ sistem Ayarları+Cihaz versiyonu: 1973 tuşlayın. Yukarıda versiyon bilgisi YEŞİL renkte olunca buradan çıkın.
    Menü+Uydu ayarları menüsüne girin.*** Ayar menüsüne girin.
    Burada Şifreleme sistemlerini göreceksiniz.
    Örneğin TPS paketi için;
    Bu menüde VİACCESS bölümüne giriyoruz. TPS alt dizinine giriyoruz. Değiştirmek istediğimiz satırın üzerine gelip, 2 defa OK tuşuna basın.Şifre yazılacak satır ekrana geldiğinde
    Harfler için: AUDIO=A,GUIDE=B,KIRMIZI=C,YEŞİL=D,SARI=E,MAVİ=F ve rakamları girin. satır tamamlandığında kendiliğinden kaydedilir.
    aes *** 23/01
    ***:01: BE 55 B1 0B AE FD AB CC
    ***:11: C8 88 7E 06 46 CB 15 B6
    Örnek olarak verdiğim bu AES keyleri girmek için:
    MENÜ+UYDU AYARLARI OK tuşuna basın.*** Ayar üzerine gelip OK tuşuna basın. VİACCESS bölümünde TPS dizinine OK tuşu ile girin.
    01: satırına gelip OK tuşuna 2 defa basın. yukarıdaki 01: deki keyi girin. Aynı şekilde 11: deki keyi girin işlem tamam.

73 D5 C1 F5 7b 69 26 Ff
    41 5b Bf Ac 93 C3 71 A2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler bunları ögrendim iyi oldu.vaktini ayırdıgın için sagol...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardım lütfen...

arkadaşlar selamlar.NEXT 8000 X CAM PLUS ya bu cihazda animaux,animal planet gibi hotbird uydusundaki kanalları izleyemiyorum bunları tekrar izleye bilmek için ne yapmak gerek???(yazılım 06.06.06)

şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu anda hiçbirşey yapamazsınız.Hiç bir cihazda yok
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar selamlar.NEXT 8000 X CAM PLUS ya bu cihazda animaux,animal planet gibi hotbird uydusundaki kanalları izleyemiyorum bunları tekrar izleye bilmek için ne yapmak gerek???(yazılım 06.06.06)

şimdiden teşekkürler
    Bahsettigin kanallar Hotbird uydusudanizlenmiyor.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri