REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Üniversite öğrencisi Bilgi'de xxx film çekti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Üniversite öğrencisi Bilgi'de xxx film çekti

Üniversite öğrencisi Bilgi'de ***** film çekti

24 yaşındaki üniversite öğrencisi bitirme tezi olarak üniversitede ***** film çekti..

Üniversite bitirme projesi: ***** film Tempo dergisinden Işıl Cinmen, üniversite bitirme projesi olarak ***** film çeken Deniz ve filmde oynayan Elif ile konuştu.

24 yaşındaki Deniz, bitirme projesi olarak ***** film çekmeye karar verdi ve bunu başardı. Bilgi Üniversitesi, ilk Ermeni Konferansı'nın yapıldığı, Kürt sorunuyla ilgili ilk sempozyumun düzenlendiği, türbanlı öğrencilere, gördüğü baskıya rağmen okul olmuş bir üniversite... Özgürlüğü, her kesime çatı olarak alan hocaların "Sizin vaatlerinizi test etmek istiyorum" diye yola çıkan bir öğrencinin önüne bariyer koyabilir mi?

Neden ***** çekmek istedin?

Deniz: Bir yaşlının hazin hikayesi, kedinin sevimli patileri, eski çağda kadın, yeni çağda zaman gibi konuların bei motive etmediğini fark ettim. Öyle bir şey yapayım ki; senelerdir kafama sokulan akademik özgürlüğün sınırlarını göreyim istedim. Çünkü üniversite demek kullanılmayan müthiş bir özgürlük demek.

Elif, ailen biliyor mu? Elif: Annemin ve babamın böyle bir şeyden haberi yok.

Ama şimdi olacak, nasıl bir tepki bekliyorsun?

Elif: Hayatımda ilk defa onlardan habersiz bir şey yapıyorum. Bu aileyi, biraz aşan bir durum. Akademik çalışma evet, ama yine de kabul edilmesi zor. Babamın, annemden daha yumuşak bir tepki vereceğini düşünüyorum. Yine de şunu söyleyemezdim değil mi? "Merhaba baba ben bugün ***** çektim. Haberin olsun"

Erkek oyuncu konusunu nasıl hallettiniz?

Deniz: Bu tarz şeylerde -özellikle Türkiye gibi bir ülkede- bunun kadın için problem olması beklenir. Şaşıracaksınız belki ama en zorlandığımız kısım erkek oyuncu bulmak oldu.

Tepkilerden çekinmiyor musunuz?

Elif: Çekinmiyoruz ve merak ediyoruz. Muhafazarlaşmayı yücelten bir toplumun orta yerinde, böyle bir konu tartışılabilecek mi? Deniz: İnsanlar bunu seviyeyi kaybetmeden ve okula zarar vermeden tartışmayı başarabilecek mi? Orada başlıyor asıl sınav. (kaynak: ensonhaber.com)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah akıl fikir versin daha ne diyim.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunun ar damarı çatlamış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sıradan iş gibi görüyorlar... laf anlatsan da anlamazlar. hey gidi yeni nesil... inşallah bu zihniyet ve nesil dallanıp budaklanmaz.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiiki üniversiteler özgür ve her konuyu tartışmaya açık olmalı. ama bu kadar da değil yahu. haydi genç atılımcı ben böyle bir tez hazırlayacağım demiş hazırlamış. pekii onun tezini kabul eden hocaya ne demeli????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ardamarı catlamış asabiyeye göndermek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni mesleği hayırlı olsun herşeyin bir ilki var zaman gelecek pişman olacak ama çok geç olmuş olacak.zavallı kafayı p or n o starlarına takmış herhal.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ar damarı çatlamış bunların ne kadar sıradan birşeymiş gibi bahsediyorlar
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi bir şey yaptığını sanan zavallılar. yiyim akademik kariyerini.ailenin toplum karşısında düşeceği durumu bile düşünemeyen kişilerin akademik kariyer yaptığını hayal bile edemiyorum. allah akıl fikir versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sibel keklliye rakip olur arsız kız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri