Beþ Cinayet, Dört Gasp Ve Bir Tecavüz Suçlamasýyla Tutuklu Yargýlanan Durmuþ Anuçin'in Dosyasý Raflardan Ýndirildi.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Tutukluluk sürelerini sýnýrlayan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'nun (CMK) 102. maddesinin' 31 Aralýk 2010 tarihinde yürürlüðe girmesinin ardýndan kamuoyunda infial yaratan tahliyelere bir yenisi daha eklenebilir.

SERÝ KATÝL ANUÇÝN
Beþ cinayet, dört gasp ve bir tecavüz suçlamasýyla 2002 yýlýndan beri tutuklu yargýlanan Durmuþ Anuçin'in dosyasý da raflardan indirildi. Yasanýn yürürlüðe girmesinin ardýndan davanýn görüldüðü Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 13. Aðýr Ceza Mahkemesi dosyayý incelemeye aldý. Metris Cezaevinden Anuçin'in tutuklu kaldýðý süreye iliþkin bilgi isteyen mahkemenin kararýný yarýn vermesi bekleniyor. Daha önce aftan yararlanarak cezaevinde çýktýðý belirtilen Anuçin'in herhangi bir kesinleþmiþ cezasýnýn olmadýðý öðrenildi. Yaklaþýk 9 yýldýr cezaevinde tutuklu bulunan seri katil Anuçin'in tahliyesinin önünde þimdilik herhangi bir engel bulunmadýðý belirtildi.

BEÞ CÝNAYET, DÖRT GASP VE BÝR TECAVÜZLE SUÇLANIYOR
Durmuþ Anuçin, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'de beþ kiþiyi öldürdüðü, dört kiþiyi gasp ettiði ve bir kiþiye de tecavüz ettiði iddiasýyla 2002 yýlýnda yakalanmýþtý.

ANUÇÝN: "ÝDDÝAYA GÝRDÝM VE KAZANDIM"
Seri katil olduðu gerekçesiyle tutuklanan Durmus Anuçin, ilk ifadesinde öldürmeye Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'un ilk seri katili Seyit Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ile girdiði iddia üzerine baþladýðýný söyledi. Anuçin, Ýstanbul. DGM'de verdiði ifadede "Bu iddiayý kazandým." dedi. Söz konusu cinayetleri iþlediðini hem emniyette hem de savcýlýk ifadesinde kabul eden Anuçin, Demirci ile Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Cezaevi'nde tanýþtýðýný belirtti. Durmuþ Anuçin ve suç ortaklarý olduðu iddiasýyla yakalanan Mustafa Bas, Ali Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ile Selim Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. da tutuklanmýþtý.

5 KEZ AÐIRLAÞTIRILMIÞ MÜEBBET HAPSÝ ÝSTENÝYOR
Cezaevinden iki kez afla çýktýðý belirlenen Anuçin'in cezaevinden çýktýktan sonra Müteahhit Aydin Özbey, pazarci Arif Arduç, Bünyamin Gazi Oral, Esma Bas, ve Soner Kayabaþ'ý öldürdüðü, 1 kadýna tecavüz ettiði, 4 gasp gerçekleþtirip, iki kez de polisle çatýþmaya girdiði ileri sürülen Durmuþ Anuçin hakkýnda 5 kez aðýrlaþtýrýlmýþ müebbet hapis cezasý isteniyor.

MAHKEMEDE CÝNAYETLERÝ ANLATTI
Anuçin, mahkemede cinayetlere iliþkin çarpýcý ifadeler de verdi. Anuçin'in cinayetlere iliþkin verdiði bilgiler þöyleydi;

"Bünyamin Gazi Oral'ý kendisine hatlý otobüs almasý için verdiðim 500 bin dolarý geri vermediði için öldürdüm. Oral'ýn sevgilisi S.Y.'ye tecavüz ettiðim iddialarý asýlsýz. Geçmiþimde böyle bir kara leke olmadý.

Esma Bas, kocasýný aldatýyormuþ . Esma Bas ile sevgilisi Arif Arduç'u Aykut Sancaktar öldürdü. Aykut bu iþ karþýlýðý 30 milyar alacaðýný söylemiþti. Talimatýn kimden geldiðini bilmiyorum. Kadýný takip ettik, Aykut ikisini de öldürdü.

Aydýn Özbey naylon fatura iþiyle uðraþýyordu. Takip edip öldürdüm sonra içinde 5 milyon Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. (8 trilyon 250 milyar lira) bulunan çantasýný aldým. Soner Kayabaþ'ý da ben vurdum ama gasp eylemlerinin hiçbirini islemedim.

SAVCI ÖZ TARAFINDAN SORGULANDI
Beþ kiþiyi öldürdüðü gerekçesiyle 2002 yýlýnda yakalanan Durmuþ Anuçin, davanýn ilk duruþmasýnda Ankara Üniversitesi Öðretim Üyesi Doç. Dr. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'nu öldürdüðünü söylemiþti. Anuçin, ''Cinayeti Imrali Cezaevi'nde tanistigim, Izmir'de 'Baba' olarak bilinen Ibrahim Çiftçi ile birlikte isledim. Ancak tetigi ben çektim. Çiftçi yanimda degildi. Ama Ankara'ya gelmisti'' dedi. Anuçin'in Ergenekon soruþturmasý savcýsý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. tarafýndan ifadesi de alýndý.

Selahattin GÜNDAY- Ýstanbul- DHA (Doðan Haber Ajansý) 05.01.2011 20:22