REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Muhteşem Yuzyıl Dizisi Yayından Kaldırılmalımı?

Katılımcı sayısı
442. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

217 49.10%
  • Hayır

129 29.19%
  • İzlemedim Fikrim Yok

96 21.72%
Sayfa 1/9 123456789 SonSon
85 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Muhteşem Yuzyıl Dizisi Yayından Kaldırılmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Muhteşem Yuzyıl Dizisi Yayından Kaldırılmalımı?

Bu haftanın gundem medya konusu bu dizi idi cogu kesim tarihimizi ve dizide oynayan ve o dönemi temsil eden padişahın davranışlarının uygunsuz oldugu yönünde idi bizde bu durumu siz soralım hemde tartışalım istedik

Anket dizinin durumuna göre süre konmayacaktır.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu anketi yapmak çok güzel.
    Ben bunun bir belgesel olduğunu bilseydim kaldırılmasını isterdim.
    Ama bu sadece bir dizi ve günümüz dizilerine uyarlanmış bir şekilde yayında eğer ki bu dizi yayından kalkacaksa hemen tüm diziler de yayından kaldırılmalıdır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasansirdas Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu anketi yapmak çok güzel.
    Ben bunun bir belgesel olduğunu bilseydim kaldırılmasını isterdim.
    Ama bu sadece bir dizi ve günümüz dizilerine uyarlanmış bir şekilde yayında eğer ki bu dizi yayından kalkacaksa hemen tüm diziler de yayından kaldırılmalıdır...
    sana katılıyorum arkadaş! biz kendi içimizde böyle konulara ahkam kesiyoruz hayalleri gerçek sanıyoruz . gerçek olarak neyi izliyoruz.hayel kurmamızıda yasakladılar.bize neyi izlettirirlerse ona ona evet diyoruz .iki eleştirmen 'e rüşvet vermedilerse bu dizi oynamaz diyemiyorum ,büyle eleştiriler reyting yapması içinde olabilir sonunu bakacağız.ama bana sorarsanız bütün dizileri akşam 19 - 23 saatleri arasında yayınlatmam halkın biraz uyanık kalmasını dilerdim.afyona hayır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kesinlikle yayından kalkmalı bu sıradan bir dizi degil bir tarihi anlatıyor ama hatalarla dolu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle kaldırılmalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaslar ntv spor sifresi bilen var mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yurekatesi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaslar ntv spor sifresi bilen var mi
    Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. Burası anket sayfası. Ancak ankete cevap verebilirsin. Konuyu ilgili bölümde araştırırsan yanıtını bulabilirsin.:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer bu dizi Kanuni Sultan Süleymanı anlatıyorsa; Tarihsel gerçeklere dayanmalı. Ben dizi olarak çektim. Seneryoyu böyle yazdım olmaz. Dizinin yayından kalkmasından yanayım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

niçin kaldırılmalı harem olayı için demi
    yaptığı işler çok büyük ama

bence ilerleyen bölimleride görmek lazım ben aynı fikirdeyim bu düşünce ile

PADİŞAHLAR BİRDEN FAZLA EŞE SAHİPLERDİ
    Harem ve içki düşkünü gibi gösterildiği yönündeki bazı çevrelerin eleştirileriyle ilgili olarak Kunter, "Çok fazla katılmıyorum. Padişahlar zaten birden fazla eşe sahiplerdi. O yüzden çok fazla bir şey söylemiyorum" diye cevap verdi
    Kaynak : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kanûnî Sultan
    Süleyman
    (I. Süleyman) eşleri :

Hürrem Haseki Sultan
    Mahidevran Sultan
    Gülfem Hâtûn
    Fûl-Dâne Hâtûn

birtek kanuni sultan değil çok eşli birçok Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu yalcinticaret tarafından (08-01-2011 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    niçin kaldırılmalı harem olayı için demi
    yaptığı işler çok büyük ama

bence ilerleyen bölimleride görmek lazım ben aynı fikirdeyim bu düşünce ile

PADİŞAHLAR BİRDEN FAZLA EŞE SAHİPLERDİ
    Harem ve içki düşkünü gibi gösterildiği yönündeki bazı çevrelerin eleştirileriyle ilgili olarak Kunter, "Çok fazla katılmıyorum. Padişahlar zaten birden fazla eşe sahiplerdi. O yüzden çok fazla bir şey söylemiyorum" diye cevap verdi
    Kaynak : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kanûnî Sultan
    Süleyman
    (I. Süleyman) eşleri :

Hürrem Haseki Sultan
    Mahidevran Sultan
    Gülfem Hâtûn
    Fûl-Dâne Hâtûn

birtek kanuni sultan değil çok eşli birçok Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yani şimdi kanuniyi sadece yatak odsıylamı tanıyalım bu adam dünyayı titretmiş kunter kim oluyor bende osmanlı torunuyum bu adamların amacı reyting uğruna osmanlıyı küçük düşürmek halit ergenç denen adam evli iken rol arkadaşı ile birlikte olmadımı sonuçta sultan süleymanda insan tabiki cinsel yaşamı olacak bu adamı sadece bu şekilde tanıtmaya çalışmak çok yanlış

Sayfa 1/9 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri