Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Muhteşem Yuzyıl Dizisi Yayından Kaldırılmalımı?

Katılımcı sayısı
442. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

217 49.10%
  • Hayır

129 29.19%
  • İzlemedim Fikrim Yok

96 21.72%
Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon
85 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Muhteşem Yuzyıl Dizisi Yayından Kaldırılmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende bu dizinin kaldırılması yönünde oy kullandım. Nedenleriden biri albette çok eşli yada yatak sahnesiyle alakalı değil.sadece özümüzn anlatım tarzını beğenmedim o nedenle kaldırılması yönünde oy kullandım. Herkes hür iradesiyle oyunu kullanabilir. Nedenleri kendimize göre dir. O yüzden kimseyi şöyle yada böyle eleştirmek doğru olmaz kanısındayım. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nedir bu osmanlı korumacılığı? Süleyman da bir insan ve diger padişahlar gibi harem hayatı var. Doğrulardan niye rahatsız oluyorsunuz. KURULMUŞ RAYINA OTURMUŞ BİR DEVLETİN padişahı. Çok iyi devleti idare etmiş. DOĞRU. Bu dizi, Padişah Süleyman'ın fetihleri dizisi değil, İNSAN SÜLEYMAN'ın Hürrem Sultan'la birlikte o devirde yaşadığı olaylarla
    ilgili. Sizin için içki ve kadın niye bu kadar ön plânda? (Meşhur bir reklâm sözü var dı: Hiç aklınızdan çıkmıyor ki). Aklı omuzlarının üstünde olanlar için bu konular talidir.

Madem ki İçki ve sigara sizler için bu kadar önemliydi de, Kurulmuş devleti değil , Yeniden bu devleti kuran ve yaşarken dünyadaki devletlerin 20. Yüzyılın dahisi, en büyük askeri ve devlet adamı seçtiği Atatürk'ü kötülemek için- özel hazırlanan- en ücra köylerdeki minicik çocuklara dahi- beyin yıkamak için- O'nun çok içki ve sigara içtiği propağandasını yapan filminin gösterilmesinde bu yaygarayı yapmadınız? Yüzünüz de kızarmaz sizlerin.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cngzhn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nedir bu osmanlı korumacılığı? Süleyman da bir insan ve diger padişahlar gibi harem hayatı var. Doğrulardan niye rahatsız oluyorsunuz. KURULMUŞ RAYINA OTURMUŞ BİR DEVLETİN padişahı. Çok iyi devleti idare etmiş. DOĞRU. Bu dizi, Padişah Süleyman'ın fetihleri dizisi değil, İNSAN SÜLEYMAN'ın Hürrem Sultan'la birlikte o devirde yaşadığı olaylarla
    ilgili. Sizin için içki ve kadın niye bu kadar ön plânda? (Meşhur bir reklâm sözü var dı: Hiç aklınızdan çıkmıyor ki). Aklı omuzlarının üstünde olanlar için bu konular talidir.

Madem ki İçki ve sigara sizler için bu kadar önemliydi de, Kurulmuş devleti değil , Yeniden bu devleti kuran ve yaşarken dünyadaki devletlerin 20. Yüzyılın dahisi, en büyük askeri ve devlet adamı seçtiği Atatürk'ü kötülemek için- özel hazırlanan- en ücra köylerdeki minicik çocuklara dahi- beyin yıkamak için- O'nun çok içki ve sigara içtiği propağandasını yapan filminin gösterilmesinde bu yaygarayı yapmadınız? Yüzünüz de kızarmaz sizlerin.
    sen ne saçmalıyorsun ben ne ATATÜRK hakkında nede herhangi bir TÜRK büyüğü hakkında bu tür filmler yapılmasın diyorum sen osmanlıyı savunmayabilirsin ama ben osmanlıdan geldiğim için hem ATATÜRK'ü hemde osmanlı padişahlarını savunurum ilerde ATATÜRK hakkındada bu tür diziler çekilirse itiraz etmiyelim mi sonuçta ATATÜRK te bir insandı.ismi önemli değil bu vatan hizmet etmiş TÜRK büyüklerine saygı göstermek her TÜRK'ün görevi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Devam etsin (normel şeyler hemde o zamanlar)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cumhuriyet sonrasının hayata ,olaylara klasik bakış açısı ...
    ne yani sıradan bi cumhuriyet senaristinin/yönetmeninin osmanlı ile ilgili olumlu düşünceler mi beslemesini düşünüyorduk...
    öyle ya cumhuriyet kuruldu ...kötü padişah/lar kovuldu ......
    ve o padişahlar zaten onların gözünde ...hiç iyi görünmedi...
    işte bu yüzden kendi geçmişine, tarihine,halkına ,bilgi ve birikimine yabancı bir yeni köşe başı tutucuları yetişti...

bu geçmişi her şeyiyle kötüleyen köşe tutucular...yeri geldi kitap yazdı...
    yeri geldi film çekti...
    çünkü zengindiler....
    çünkü derin devletin tüm imkanları bunlar için seferber edilmişti....

peki geçmişimiz pürü pak mı....
    padişahlık...harem ...oğlancılık....kardeş katliamları/fetvası...bizim/osmanlının bir gerçeği değil mi...
    öyle tabiki...ama bu konular bahs-i diğer mevzu olsa da....
    bu konuları...bu yeni yetme zihniyetlerle konuşamayız...
    geçmişi her yönüyle kötüleyip...cinselliği ön plana çıkaran bir bakış açısı...şaşı bakan bir bakış açısıdır...

olaylara...tarihine... kel aynak bakanlar...
    kendi toplumunda da...kel aynak kalırlar.....

peki dert nedir...oturup ağlayıp...şikayet etmekmi...
    bunlar yapılabilir belki ama...
    asıl yapılması gereken....
    ömer akkad gibi....hayata,olaylara evrensel bakan...senaristler....yönetmenler çıkarmak ve onları desteklemektir....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cumhuriyet sonrasının hayata ,olaylara klasik bakış açısı ...
    ne yani sıradan bi cumhuriyet senaristinin/yönetmeninin osmanlı ile ilgili olumlu düşünceler mi beslemesini düşünüyorduk...
    öyle ya cumhuriyet kuruldu ...kötü padişah/lar kovuldu ......
    ve o padişahlar zaten onların gözünde ...hiç iyi görünmedi...
    işte bu yüzden kendi geçmişine, tarihine,halkına ,bilgi ve birikimine yabancı bir yeni köşe başı tutucuları yetişti...

bu geçmişi her şeyiyle kötüleyen köşe tutucular...yeri geldi kitap yazdı...
    yeri geldi film çekti...
    çünkü zengindiler....
    çünkü derin devletin tüm imkanları bunlar için seferber edilmişti....

peki geçmişimiz pürü pak mı....
    padişahlık...harem ...oğlancılık....kardeş katliamları/fetvası...bizim/osmanlının bir gerçeği değil mi...
    öyle tabiki...ama bu konular bahs-i diğer mevzu olsa da....
    bu konuları...bu yeni yetme zihniyetlerle konuşamayız...
    geçmişi her yönüyle kötüleyip...cinselliği ön plana çıkaran bir bakış açısı...şaşı bakan bir bakış açısıdır...

olaylara...tarihine... kel aynak bakanlar...
    kendi toplumunda da...kel aynak kalırlar.....

peki dert nedir...oturup ağlayıp...şikayet etmekmi...
    bunlar yapılabilir belki ama...
    asıl yapılması gereken....
    ömer akkad gibi....hayata,olaylara evrensel bakan...senaristler....yönetmenler çıkarmak ve onları desteklemektir....!!!
    erdalo5 bazen doğru şeyler söylüyon , hepsine katılmamakla birlikte yazdıklarının yarısını desdekliyorum:=), kendigörüşüm dizi kesinlikle yayınlanmalı..izleyen izler izlemeyen izlemez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isteyen seyreder istemeyen seyretmez anlatılanların birçogu gerçek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dünyanın hiçbir yerinde geçmişini bizim kadar kötüleyen millet görmedim.Kaldıki Osmanlı bu dizideki gibi olsaydı 600 sene değil 6 sene bile dayanmazdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bişe sorcam dizi bi belgesel mi netekim hiç history seyretmediniz mi o bile yanlı veya bazen abartıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu kanuni sultan süleyman ise söyledikleri tek bir lafa attıkları adıma dikkat edecekler ama bunların kanuniyi anlatmaya falan niyetleri yok bunlar osmanlı padişahlarını zevk sefa düşkünü olarak göstermeye çalışıyorlar bunu yapanlarda belli zaten yahudi bozmaları öncelikle bakın hangi kanalda ona göre şimdi kaldırılmasın diyen arkadaşlara soruyorum çocuklarınız tarihini yaptığı zaferlerlemi öğrenmesini istersiniz yoksa bu dizide anlatıldığı gibi harem hayatınımı (hoş harem hayatıda doğru degil) bugün kanuni yarın fatih sultan mehmet şimdi siz düşünün

bence hemen kaldırılmalı böyle birşey ne dizi nede belgesel olur

Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri