ben seyretmedim ama bukadar eleştiriye merak ettim fırsat bulursam seyredecem.
Evet
Hayır
İzlemedim Fikrim Yok
ben seyretmedim ama bukadar eleştiriye merak ettim fırsat bulursam seyredecem.
Bende diziyi seyrettim çok güzel ve tarihe uygun yapılmış 2 gün önce Ntv de tartışma vardı oradada tarihe uygun olup her hangi bir sapıtma yok.Bazı insanlar tarihle yüz yüze gelmekten korkuyor,bu yüzden bu diziye karşı.Orda yanliş bir şey yok tarihi inceleseler ne işler var ne işler.
Bu ülkede Aşk-ı Memnu gibi saçmasapan bir dizi yayınlanmış.Ona laf yok da bu diziye mi laf var.Devam etmeli bence.
evet devam etmeli
Evet bende acizane kaldırılmasından yanayım.Bizim tarihimiz böyle değil.Zaten tarihimizi doğru bir şekilde öğretmiyorlar.Birde bu şekildeki rezilliğe katlanmamızı bekliyorlar.Selam ve dua ile
bence yayından kaldırılmalı...aslından yayından kaldırılmayıp reyting i düşük olduğundan dolayı yayından kaldırılmak zorunda kalması çok daha iyi olur...ee buda bizim milletimize bağlı...
Önüne ne verilirse seyreden bir millet olduktan sonra "1 gece liğine 100,000 desen bile" tepki almazsın.. yani çuvaldızı daha çok kendimize batırmak lazım.
bu tür dizileri yapanların senaryoyu hazırlarken bilerek yaptığını zannediyorum...çünkü bir kısım tepki göstersinki diğer kısımda merak uyandırarak seyretsin, reyting alsın düşüncesi var...aynı aşkı memnu gibi. o kadar tepki almasına rağmen reytingi yüksekti.
öte yandan son zamanlar hasta adamın iyileştiğine yönelik söylemler çoğaldı. ee o hasta adamın iyi olduğu dönemleri kötü göstermek lazımki insanlar hasta adama, hasta olmasın...onu pis necis, karı düşkünü, içki müptelası, zevki için her şeyi yapan dinsiz (yada dini farklı şekillerde ifa eden) biri olarak tanıtmalılar...bunuda yapıyorlar... güzel yapıyorlar...erdalın söylediği gibi kalifiye adamlara ihtiyacımız var.film sektöründe mustafa akkad gibi
selametle...
Diziyi izlemedim ama ilerleyen bölümlerde eleştirilen konular düzeltilirse izleneceğini sanıyorum
şimdi aklıma geldi eklemek istiyorum... şu cüneyt arkın onca film çekti. battalgazi, malkoçoğlu vs. arkadaş birisinde milletini kötülemedi ama şimdikilerin tamamı aynı yahu.
hemde cüneyt arkının çektiği filmler şimdiki gibi yüksek bütçeli falanda değildi. yıllardan beri bir çok sahnesi saçma olmasına rağmen seyredilir durur. bir adam gibi film çekseler, o film namık kemalin eserleri gibi yüzyıllarca seyredilecek. yönetmenide oyuncularıda hayırla anılacak. aynı çağrı filmi gibi...hem bu tür filmler 70 milyonluk türkiyede seyredilmiyor. koskoca islam cografyasında seyrediliyor. yani parada kazandıracak bir film olur. ama niyetlerimi kötüdür nedir anlamadımki? (bence kötüde aleni söylemiyeyim dedim)
selametle...
bence kaldılmasın senarit tarih i çok iyi araştırıp diziyi tüm gerçeği ile çekilmeli
Konu cafi tarafından (10-01-2011 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri