Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Muhteþem Yuzyýl Dizisi Yayýndan Kaldýrýlmalýmý?

Katýlýmcý sayýsý
442. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

217 49.10%
  • Hayýr

129 29.19%
  • Ýzlemedim Fikrim Yok

96 21.72%
Sayfa 6/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon
85 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Muhteþem Yuzyýl Dizisi Yayýndan Kaldýrýlmalýmý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence kaldýlmasýn senarit tarih i çok iyi araþtýrýp diziyi tüm gerçeði ile çekilmeli
    Konu cafi tarafýndan (10-01-2011 Saat 21:37 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bir film senaryosu yazýlýrken yüzlerce kitap ve belgesel incelenir. Sadece senarist deðil oyuncular da canlandýracaklarý kimselerin konuþmalarý, mimikleri, tikleri, asabi veya normal zamanlardaki davranýþlarýný anlatan belgesel niteliðindeki -bulabildikler kadarý- kitap okurlar. Hayatlarý senarist ve oyuncular tarafýndan incelenir. Sizlerin hayal ettiðiniz deðil olanlar anlatýlýr. Ýnsanlar iþleri dýþýndaki zamanda konumu ne olursa olsun özel hayatlarýný yaþarlar. Harem diye birþey yokmuy du? Yüzlerce kadýn/kýzýn oraya kapatýlmasý kimin zevki için di. Bir köþe yazarýnýn dediði gibi '' orasý nakýþ iþlemek için mi vardý veya padiþah orada ip mi atlýyordu? '' Bu dizide Sultan Süleyman'la ilgili her konuya vurgu yapýlacak. Bekleyin biraz.Tarihi okumadan baþkalarýnýn önünüze koyduðunu yiyerek gülünç duruma düþmeyin.

Aklýnýzý omuzlarýnýzýn üzerine alýn da, ne büyük emek ve fedakârlýklarla çevirilen bu diziyi
    oyun ve oyunculuk kalitesinden zevk alarak seyredin. Çekimlerde Birkaç dakikalýk bölümlerin bile bazen kaç saatte çekildiðini tahmin dahi edemezsiniz .Beðenmiyorsanýz beðendiðiniz kanala geçersiniz. Sizin aileniz için özel çevirilmiyor.

Tüm emeði geçenlerin eline saðlýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha kýsa bir süre önce bilmem hatýrlarmýsýnýz GÜLBEN ERGEN star tv de ayný dönemi anlatan HÜRREM SULTAN dizisinde oynamýþtý ve bu dizi gerçekte yaþanmýþ dönemi canlandýrýyor ve entrikalarý anlatýyordu ama bu dizi baþka, zamanýnda aþk þevk yaþanmýþ olabilir ama bu insanlara üstüne basa basa gösterilmez ki sanki siz tarihinizden utanýn diye ayýptýr bu hayal ürünü bir dizi deðil ki bazý kurgular senaryo gereði yapýlabilir ama sultan ýn karý kýz düþkünü olduðu böyle anlatýlmamalý hatta üstten geçilmeliydi bu bölümler iþin entrikasý anlatýlsa

týpký HÜRREM SULTAN daki gibi GÜLBEN ERGEN i tekrar oynadýðý diziden dolayý tebrik ediyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anlamak zor biz deðerlerimiz aþaðýlanýp yerin dibine sokulmasýndan zevk alan bunu benimseyen kabullenen bir millet olmuþuk gibi kanuni uçkurundan baþka birþey düþünmeyen atatürk alkolik zavallý ama elin gavurun öylemi dürst delikanlý dünyaya hertürlü yapan güzelliði yapan adamlar bu sessiz çok güzel bilinçli þekilde iþleniyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý can123 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    anlamak zor biz deðerlerimiz aþaðýlanýp yerin dibine sokulmasýndan zevk alan bunu benimseyen kabullenen bir millet olmuþuk gibi kanuni uçkurundan baþka birþey düþünmeyen atatürk alkolik zavallý ama elin gavurun öylemi dürst delikanlý dünyaya hertürlü yapan güzelliði yapan adamlar bu sessiz çok güzel bilinçli þekilde iþleniyor
    dediklerine tamamen katýlýyorum gençlerimize atalarýný tarihe isimlerini yazdýrmýþ deðerleri uçkur meraklýsý diye sadece raiting amacýyla karalayan zihniyeti ise kýnýyorum! ondan sonra gençlerimiz için batýya özeniyorlar amerika sevdalýsý oldular diye zerzeniþte bulunuyoruz bizler gençlerimize tarihimizi bu þanlý türk ordusunu ve yedi düvele nam salmýþ þanlý padiþahlarýmýzý ne kadar anlatýyoruz ne bilgiler veriyoruzki o gençleri eleþtiriyoruz!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yüzde yüz kaldýrýlmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç kimse bizim tarihimizle saçma sapan konularla gündeme gelemez bizim tarihimiz mücadele ve kanlarla þehitlerle yazýlmiþtýr herkes haddini bilmeli bence kesinlikle yayýndan kalkmalý.saygýlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ey senaristler!!! Rayting uðruna ceddinizi karalamayýn,saçma sapan konularla süslemeyin.GERÇEKLERÝ senaryo yapýnki EVLATLARIMIZ ve BÝZLER tarihimizi yaþayýp öðrenelim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede kesinlikle kaldýrýlmalý ama bundan daha kötü toplum ahlakýný bozan diziler var ya onlara ne demeli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yýllardýr bize gizli bir güç Osmanlý Devletini yani bizim atalarýmýzý karalayýp durdu. Ben kendimi bildim bileli bu güç Oamanlý yý karalayýp durdu. söyleyin bana gerçek osmanlý hakkýnda kim ne biliyor. bana kaç kiþi padiþahlarý sayabilir? yani bize atalarýmýzý kötüleyip durdular. bu diziyi izleyenler bu tamamen kurgu olan senaryoyu görünce Osmanlý nýn gerçekten öyle olduðunu sanacaklar... eee! nede olsa bilmeyen bir kiþi herþeye inanýr.simdi bu diziyi yapanlar ''bilerek yada bilmeyerek'' bu güce hizmet etmeye kalkýþýyorlar. inþallah hemen yayýndan kaldýrýlýr da genç beyner bu propagandadan etkilenmez...
    ÝSTÝKBAL GÖKLERDEDÝR
    K. ATATÜRK

Sayfa 6/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri