yalcinticaret Nickli Üyeden Alýntý
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
niçin kaldýrýlmalý harem olayý için demi
yaptýðý iþler çok büyük ama
bence ilerleyen bölimleride görmek lazým ben ayný fikirdeyim bu düþünce ile
PADÝÞAHLAR BÝRDEN FAZLA EÞE SAHÝPLERDÝ Harem ve içki düþkünü gibi gösterildiði yönündeki bazý çevrelerin eleþtirileriyle ilgili olarak Kunter, "Çok fazla katýlmýyorum. Padiþahlar zaten birden fazla eþe sahiplerdi. O yüzden çok fazla bir þey söylemiyorum" diye cevap verdi
Kaynak : Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Kanûnî Sultan
Süleyman
(I. Süleyman) eþleri :
Hürrem Haseki Sultan
Mahidevran Sultan
Gülfem Hâtûn
Fûl-Dâne Hâtûn
birtek kanuni sultan deðil çok eþli birçok Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
yani þimdi kanuniyi sadece yatak odsýylamý tanýyalým bu adam dünyayý titretmiþ kunter kim oluyor bende osmanlý torunuyum bu adamlarýn amacý reyting uðruna osmanlýyý küçük düþürmek halit ergenç denen adam evli iken rol arkadaþý ile birlikte olmadýmý sonuçta sultan süleymanda insan tabiki cinsel yaþamý olacak bu adamý sadece bu þekilde tanýtmaya çalýþmak çok yanlýþ
alperen Nickli Üyeden Alýntý
yani þimdi kanuniyi sadece yatak odsýylamý tanýyalým bu adam dünyayý titretmiþ kunter kim oluyor bende osmanlý torunuyum bu adamlarýn amacý reyting uðruna osmanlýyý küçük düþürmek halit ergenç denen adam evli iken rol arkadaþý ile birlikte olmadýmý sonuçta sultan süleymanda insan tabiki cinsel yaþamý olacak bu adamý sadece bu þekilde tanýtmaya çalýþmak çok yanlýþ
yaptýðý iþler zaten çok büyük o tartýþýlmaz ama ilk bölüm diðer bölümleri de görelim konusuruz zaten
gerekli tepki hep beraber veriyoruz bu dizi olaylarýnda benzine zam gelir kaç kiþi eylem yapar ses çýkartýr bu konuda baþka bi durum dizi olunca ortalýk yýkýlýor
ayrýca diziyi de izlemedim bunuda belirteyim ama tartýþma ortamýna katýlmak istedim az bi araþtýrdým harem olayý doðru çok eþiliði doðru yaptýklarý büyük iþ hemfikirimiz bu dizeye gelene kadar ne diziler oynadýda ses çýktý veya çýkmadý
konu bu muhteþem yüzyýl dizisinin yayýndan kaldýrýmý için evet dedim.diziyi fazla seyretmedim,lakin çevredeki anlatýmlar bizim bu düþüncemizi,kaldýrlsýn oyu vermemizi, yön verdi. teþekkürler hayýrlýsý olsun derim.
yalcinticaret Nickli Üyeden Alýntý
yaptýðý iþler zaten çok büyük o tartýþýlmaz ama ilk bölüm diðer bölümleri de görelim konusuruz zaten
gerekli tepki hep beraber veriyoruz bu dizi olaylarýnda benzine zam gelir kaç kiþi eylem yapar ses çýkartýr bu konuda baþka bi durum dizi olunca ortalýk yýkýlýor
ayrýca diziyi de izlemedim bunuda belirteyim ama tartýþma ortamýna katýlmak istedim az bi araþtýrdým harem olayý doðru çok eþiliði doðru yaptýklarý büyük iþ hemfikirimiz bu dizeye gelene kadar ne diziler oynadýda ses çýktý veya çýkmadý
gerçekleri yansýtacaksa bende devam etsin derim ama bunlarýn amacý üzüm yemek deðil baðcýyý dövmek oynayan oyunculara ve sahnelere bakýlýrsa erotizmi katýp sadece reyting için çekilmiþ gibi geliyor zaten biz millet olarak bir iki ****** sahne gördünmü sonuna kadar izliyoruz izleyene lafým yok ben bundan sonra ne showtv kesinlikle seyretmeyeceðim turkcell hattýmýda vodafona taþýdým
yatak sahneleri ucuz olur adamlar fransýz kralýnýn kanuniye yazdýðý mektupu yayýnlarlar mý ? göreceksiniz hayýr onlar hep masum zavallý biz hep barbar uckur düþkünü adamlar bahsederlermi?adamýn genç yaþta kazandýðý zaferleri hayýr göreceksiniz ne güçleri yeter ne paralarý bölmel için harcadýklarý paralarý gercekler için harcasalar ya ama saroz babalarý ve tesevdeki abileri izin vermez bizi yedirilmeye çalýþýlan onlarýn görmek istedikleri 550sene bile kolay kuyruk acýlarý büyük
Yer imleri