Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Cübbeli Ahmed Hocanın Kasedi İnternete Düştü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izlemedim ama onun olmadığına inanıyorum...öncelikle cüppeliye inanıyorum... saldırdığı cemaatlerin mensuplarının ona şarlatan demesi her zaman komiğime gitmiştir..bu cemaat mensupları ona çamurdan fazla ne atabilirlerki? ilimle ders verebilirlermi? sanmıyorum...
    iftira ise yapanlar utansın...değil ise cüppeli...(çokta şaşırırım hani)
    selametle

not: şarlatan yakıştırmasını yapanların vereceği somut bir örnek varmı? "şarlatan=menfaat amacı ile insanları kandırıp fayda salayan kişiler " bizide doğru yola döndürmeleri babında soruyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnsan oğlu çok ilginç şimdi adam çıksa ben bu işi yaptım dese bile hala bazıları yok o değildir diye iddia eder.Bence yok değildir diyenler video'yu izleyip öyle yorum yapsınlar komik duruma düşmesinler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yüzde yüz seninle aynı fikirdeyim
    bende aynı fikirdeyim hatta daha da ileri giderek heryıl fazlası varken niye imam hatipler mezun verir ve devlet bu insanları ne rede kullanıyor çok merak ederim ama cübbeliyi harcıyanlara sormak isterim yarınlarda sizin görüntüler cıkınca nediyeceksiniz acaba diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Videoyu bende izledim ve kucer abim haklı basbaya cübbeli bu. Erman Toroğlunun değimi ile buzgibi cübbeli bu.
    bende izledim gereken cevap burada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İnsan oğlu çok ilginç şimdi adam çıksa ben bu işi yaptım dese bile hala bazıları yok o değildir diye iddia eder.Bence yok değildir diyenler video'yu izleyip öyle yorum yapsınlar komik duruma düşmesinler.
    peki mesele tam tersi ise kucer abi? cüppeli yapmamış ise yani? ona iftira edenler kızarırmı? sanmam... selametle kal...
    o şayet "evet benim, uyduk şeytana" derse, amenna. kabul ederim...ama o inkar ettiği halde hala ısrarla onun kasedi denirse büyük bir iftira olur... birde erkekle ilgili kaset ayarlamışlar...hasbünallah dedim...kasedi ben görmedim..arkadaşlardan duydum. erkekli falanmış...bakalım bu ne zaman yayınlanacak.:49:

ve şunuda ekleyeyim, şayet bu adamın kötülenmesi, gözden düşmesi için bu yapılıyorsa, hele hele bunu yapanların içinde hizmetlilerde varsa yazıklar olsun... topuna... (öz amcamın oğullarıda bu cemaatten, onlarada...)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Osman kardeşim videoyu izle öyle karar ver bence.Hocayı kötülemek niyetinde değilim.İzlersen anlarsın gerçek olup olmadığını.Anlıyacağın hocanın kaçacak yeri kalmamış.Keşke hiç çıkmasaydı ama olan olmuş hoca bu işi kotarmış.Ha bu videoyu çekenler nasıl tezgah kurup hocayı tezgaha düşürmüşler bilemem ama becermişler.Hemde iyi becermişler.İzlersen anlarsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Senin başından eksik etmesin benim adıma konuşma.
    Çok güzeldi gerçekten harika bir kelime.:45:
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanların zaafları vardır sadece peyganberler günah işlemez cübeli ahmet hoca bir konuşmasında üç büyük günah ı yapmadığını söylüyordu iddalı sözleri olan ve göz önündeki insanlar sıradan insanlara göre çok daha fazla dikkat etmeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işimiz hacıları hocalara kaldıysa vay halimize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hegelmahmut Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işimiz hacıları hocalara kaldıysa vay halimize
    neden bunu yazdın? hangi işin kaldı hacılara hocalara?

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri