Teşekkur: 0
bence birbirimizi daha fazla kırmamak için bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.kapatılmalı.
yapmış olsada bence bu komployu yapanların hiç mi suçu yok adam başına gelebileçekleri fatih altaylının programında söylemişti bence bunların gözden kaçması daha kötü kimle ipleri gerdi cübbeli gülenle ne dedi sen peygamber ilan edemezsin kendini bununla ilgili herhangi bir delil yok dedi asılbu daha vahim amerikayı arkasına almış oranın vatandaşı sayılan gülen komplolarla gücünü birdaha gösterdi düşüncesindeyim belkide nakşilere süleymancılara mesaj verdi diyorum
erdal kardeş.
adamın yanında değildim...yapıp yapmadığını bilmem...herne kadar görüntülerde o varsada inkar ettiği sürece yapmamıştır derim... (inkar ettiği sürece...) ve gerçekten yapmamışsa bir çoğunuz kul hakkına girdiniz...haa yapmışsada sevaba girmezsiniz... o artık onun derdi...sadece yaptığı zinadan dolayı günaha girmeyip kendisine inanan milyonların hakkınada girmiş olacak. (kendisine inanılması güvenilmesi örnek alınması da bir hak) haricinde dini bir şekilde bu pisliğe bulaştırması, insanların bundan dolayı islam dinine laf etmesi, masum dindarların zan altında bırakılmasına sebep olmasıda cabası.
ayrıca erdal yazdıklarına katılmıyorum... adama nasıl uydurma ve zayıf hadisleri baz alıyor dersin.? anlamıyorum... cüppelinin söylediği hangi hadis ler bunlar? özellikle uydurma olanı?
ben bu adamın cemaatine bağlı değilim...(hiçbir yere bağlı değilim açıkçası) ama dinlerim.sağlam olduğunu düşündüğüm kişilerin vaazlarını dinlerim. teke tek te saatlerce konuştu. hangi hadisi uydurma idi. hangisi zayıf hadisti. sağlam kaynaklar verdi adam.
cübbeli ahmet hoca adı ile bilinen zat konuşmalarıyla anlatım tarzıyla toplumda şirin gözükmeye çalışan bir kişidir.ne yalan söyleyeyim hiç bu tür insanlara inanmam ve ihtiyacım da yoktur.fakat konuşma tarzı ve güçlü bir hitap kabiliyeti olan bir adam olduğu için bazen dinlemişimdir.hiç bir zaman da asla kendisinden etkilenmemişimdir. sadece konuşma tarzı bazen beni güldürdüğü için habertürk te falan izlemiştim. yukarda yazılan yazıları okuduğumda bu olayların çok abartıldığı kanısındayım.sonuçta o da bir insan. insan olmanın zayıflığıyla hata da yapacak günah da işleyecek. inkar da edecek.dünyanın sonuda değil.
kullanılmaya müsaid adam bizimki değil bizimkinin inançı tam o hep doğruyu söyler mesala hür adam adam hür ama memleketi hürrüyete kavuşturan adam zavallı aciz kimsesiz ama hayatı boyunca memleketinin hürriyeti için çalıştığı için hür değil bizim satranctaki piyonlar gibi kullanıldığımızı düşünüyorum bazen sağcı solçu alevi sunni kürt türk meteryal çok oyna yavrum oyna bizden olamayan müslüman değildir adam gülene bir laf söyledi adamın düştüğü hal ortada ama şimdi bizde desekki gülen neden evlenmedi yanında hiç hatun görmedik çekçekebildiğin yöne ayıp yazık memlekette neler oluyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri