Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arası

Konu: Cübbeli Ahmed Hocanın Kasedi İnternete Düştü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence birbirimizi daha fazla kırmamak için bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.kapatılmalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yapmış olsada bence bu komployu yapanların hiç mi suçu yok adam başına gelebileçekleri fatih altaylının programında söylemişti bence bunların gözden kaçması daha kötü kimle ipleri gerdi cübbeli gülenle ne dedi sen peygamber ilan edemezsin kendini bununla ilgili herhangi bir delil yok dedi asılbu daha vahim amerikayı arkasına almış oranın vatandaşı sayılan gülen komplolarla gücünü birdaha gösterdi düşüncesindeyim belkide nakşilere süleymancılara mesaj verdi diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    izlemedim ama onun olmadığına inanıyorum...öncelikle cüppeliye inanıyorum... saldırdığı cemaatlerin mensuplarının ona şarlatan demesi her zaman komiğime gitmiştir..bu cemaat mensupları ona çamurdan fazla ne atabilirlerki? ilimle ders verebilirlermi? sanmıyorum...
    iftira ise yapanlar utansın...değil ise cüppeli...(çokta şaşırırım hani)
    selametle

not: şarlatan yakıştırmasını yapanların vereceği somut bir örnek varmı? "şarlatan=menfaat amacı ile insanları kandırıp fayda salayan kişiler " bizide doğru yola döndürmeleri babında soruyorum...
    osman arkadaşım....
    cübbeli ahmet hoca da ...suya sabuna dokunmayan bir islami anlayış vardır....
    onun bakış açısında ne başörtüsü meselesini bulabilirsin...
    ne filistin meselesini...
    ne de dünya müslümanlarının acılarını....
    onun derdi kendi cemaatini şişirmekten....uydurma ve zayıf hadisleri baz alarak...bir çok islam alimine saldırmaktan ibaret....
    islamı....sakala ,cübbeye,sarığa,çarşafa hapseden....dar bir kafa....
    derin devlet sever cübbeli ahmet hocayı...çünkü amma bilinçli...amma bilinçsiz ama...kullanılmaya müsait bir yapısı vardır....
    şarlatan tabiri ise....ali rıza demircan hocaya ait....
    cübbeli hoca...herkese olduğu gibi...ona da saldırmıştır....(gogıla yazarsanız...tartışmalarını ve içeriğini bulabilirsiniz)

bu video...seyredenlerin ortak fikriyle gerçek bir olay....
    varsın cübbeli kendi cemaatine ..."video montaj ve hatta beni paris hiltonlada beraber çekmişler....yok erkeklerle de çekmişler...hep montaj yapmışlar vs."deyip....topu taca atıp...olayı sulandırsın....

nasılsa kendi cemaati...kendisine inanıyo....
    ve hatta uçuruyoo....
    öyle ya...
    şeyhe sormuşlar ..."-şeyhim sen uçar mısın " diye...
    şeyh de cevap vermiş...."- ben uçmam ama...müritlerim beni uçurur"...

uçsun bakalım....allah'ın sopası yok ki....
    hakkına girdiği bir çok insanın böyle ahı tutar işte.....!!!

bu konunun dinle hiç bir alakası yok...bu olsa olsa cübbeli hocanın ferdi çam devirmesidir...o kadar....!!!
    Konu erdal05 tarafından (13-01-2011 Saat 06:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erdal kardeş.
    adamın yanında değildim...yapıp yapmadığını bilmem...herne kadar görüntülerde o varsada inkar ettiği sürece yapmamıştır derim... (inkar ettiği sürece...) ve gerçekten yapmamışsa bir çoğunuz kul hakkına girdiniz...haa yapmışsada sevaba girmezsiniz... o artık onun derdi...sadece yaptığı zinadan dolayı günaha girmeyip kendisine inanan milyonların hakkınada girmiş olacak. (kendisine inanılması güvenilmesi örnek alınması da bir hak) haricinde dini bir şekilde bu pisliğe bulaştırması, insanların bundan dolayı islam dinine laf etmesi, masum dindarların zan altında bırakılmasına sebep olmasıda cabası.

ayrıca erdal yazdıklarına katılmıyorum... adama nasıl uydurma ve zayıf hadisleri baz alıyor dersin.? anlamıyorum... cüppelinin söylediği hangi hadis ler bunlar? özellikle uydurma olanı?
    ben bu adamın cemaatine bağlı değilim...(hiçbir yere bağlı değilim açıkçası) ama dinlerim.sağlam olduğunu düşündüğüm kişilerin vaazlarını dinlerim. teke tek te saatlerce konuştu. hangi hadisi uydurma idi. hangisi zayıf hadisti. sağlam kaynaklar verdi adam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cübbeli ahmet hoca adı ile bilinen zat konuşmalarıyla anlatım tarzıyla toplumda şirin gözükmeye çalışan bir kişidir.ne yalan söyleyeyim hiç bu tür insanlara inanmam ve ihtiyacım da yoktur.fakat konuşma tarzı ve güçlü bir hitap kabiliyeti olan bir adam olduğu için bazen dinlemişimdir.hiç bir zaman da asla kendisinden etkilenmemişimdir. sadece konuşma tarzı bazen beni güldürdüğü için habertürk te falan izlemiştim. yukarda yazılan yazıları okuduğumda bu olayların çok abartıldığı kanısındayım.sonuçta o da bir insan. insan olmanın zayıflığıyla hata da yapacak günah da işleyecek. inkar da edecek.dünyanın sonuda değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullanılmaya müsaid adam bizimki değil bizimkinin inançı tam o hep doğruyu söyler mesala hür adam adam hür ama memleketi hürrüyete kavuşturan adam zavallı aciz kimsesiz ama hayatı boyunca memleketinin hürriyeti için çalıştığı için hür değil bizim satranctaki piyonlar gibi kullanıldığımızı düşünüyorum bazen sağcı solçu alevi sunni kürt türk meteryal çok oyna yavrum oyna bizden olamayan müslüman değildir adam gülene bir laf söyledi adamın düştüğü hal ortada ama şimdi bizde desekki gülen neden evlenmedi yanında hiç hatun görmedik çekçekebildiğin yöne ayıp yazık memlekette neler oluyor

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri