Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: 30/06 Türkiye'de Neler oluyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 30/06 Türkiye'de Neler oluyor

KOCASINI ÖNCE KIZGIN YAĞ İLE HAŞLAYIP SONRA BIÇAKLAYAN KISKANÇ KADIN TUTUKLANDI
    2 çocuk annesi Kadriye Ş. (35), başka bir kadınla ilişkisi olduğunu iddia ettiği 17 yıllık eşi Mehmet Ş.'yi (40) kıskanarak evlerinde uyuduğu sırada tencerede ısıttığı kızgın yağı, yatağında uyuyan kocasının üzerine döküp 5 yerinde bıçakladı.
    30 Haziran 2006 Cuma 00:04

MUAMMER AY
    SAMSUN - Samsun'da uyurken kocasının üzerine kızgın yağ döküp bıçaklayan genç, kadın çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kadıköy Mahallesi Osmaniye Caddesi No 176'da sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi.

Bayan kuaför dükkanı sahibi 2 çocuk annesi Kadriye Ş. (35), başka bir kadınla ilişkisi olduğunu iddia ettiği 17 yıllık eşi Mehmet Ş.'yi (40) kıskanarak evlerinde uyuduğu sırada tencerede ısıttığı kızgın yağı, yatağında uyuyan kocasının üzerine döküp 5 yerinde bıçakladı.

Olayda ağır yaralanan Mehmet Ş., Samsun Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Ankara'ya sevk edilirken, polise teslim olan Kadriye Ş., sorgulanmasının ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TUĞBA ÖZAY : "BEN, HEM ASFALTTA HEM DE AŞKTA AĞLATIRIM"

Karadenizli erkekleri öven Özay, "Buna en iyi örnek babamdır. Ancak Karadenizli olan Kaya Çilingiroğlu'nun babam gibi olması mümkün değil. Ben öyle bir adamı gırtlaklarım. Biz de Karadenizliyiz. Karadeniz fırtınası, bir diğer Karadeniz fırtınası ile buluşursa maazallah" diye konuştu.
    30 Haziran 2006 Cuma 00:04

RIZA YANIK
    ANTALYA - Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir galeri açılışına katılan ünlü manken Tuğba Özay'a ilgi büyüktü. Dualı açılışta ellerini kaldırarak dua eden Tuğba Özay, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Karadenizli erkekleri öven Özay, "Buna en iyi örnek babamdır. Ancak Karadenizli olan Kaya Çilingiroğlu'nun babam gibi olması mümkün değil. Ben öyle bir adamı gırtlaklarım. Biz de Karadenizliyiz. Karadeniz fırtınası, bir diğer Karadeniz fırtınası ile buluşursa maazallah" diye konuştu.

Alanya'da bir galerinin açılış törenine katılan Özay, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Törene katılan davetliler, Özay'la fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Açılış töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tuğba Özay, "Bu kez araçla geldiğim için açılışa zamanında geldim. Türk Hava Kurumu ile gelseydim yine geç kalırdım. En kısa zamanda Türk Hava Kurumu'nun özelleştirilmesi gerekiyor" dedi. Özay, ayrıca Türk Hava Kurumu'nu dava açmaktan vazgeçtiğini de ifade etti.

Galeri içinde yer alan bir bilgisayarda araba yarışı oynayan Tuğba Özay, oyunda bir türlü başarılı olamadı. Basın mensuplarının kendisine, sanal alemde kaza yapma rekoru kırdığını ve Deniz Akkaya'yı geçtiğini söylemesi üzerine Özay, "Öğrenene kadar biraz zaman alıyor. Ancak ben asfaltta herkesi ağlatırım, aşkta da ağlatırım. Asfalta bekliyorum herkesi" diye konuştu. Çok trafik cezası yiyen bir sürücü olmadığını ifade eden Tuğba Özay, "Ben kurallara uyan, iyi bir sürücüyüm. Benim halam, nişanlısı ile birlikte trafik kazasında hayatını kaybetti. Bir iki kez radara yakalandım o kadar. Alkollü araç kullanmam. Bir milletin kültürü, esasında trafik kurallarına uyma ile ölçülür. Ama bizim insanımız langada-lungada araç kullanıyor. Sollama yapmak istemiyorsunuz, yol vermiyor. Selektör yapıyorsunuz, araçtan el, kol hareketi yapıyor. Özellikle İstanbul trafiğinden ve köstebek gibi yollarından şikayetçiyim" ifadelerini kullandı. Parmağındaki pırlanta yüzüğün hediye olup olmadığı sorusu üzerine ise, Özay şöyle konuştu:

"Yüzüğü kendim aldım, kendi paramla taktım. İlle bir erkeğin mi yapması lazım? Bir kadın, kendi ekonomik özgürlüğünü kazanıp kendi yüzüğünü kendi alabilir. Hiç bir erkeğin boyunduruğu altında kalmadan yaşayabilir. Aldatmalara, ihanetlere karşı direnebilir, mücadele edebilir. Hatta 'tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna' diyebilir. Yanlış örnek olanlar var aramızda. O yüzden ben, toplumun değer yargılarına hoş olmayan davranışlar içinde olmayı tasvip etmiyorum. Özellikle aile gibi kutsal bir değeri, bu şekilde yozlaştırmak bana hiç de doğru bir yaklaşım değil."

Canlı yayında kendisine bir çok kez evlenme teklifinde bulunulduğunu söyleyen Özay, bir hayranının çiftlik evine giderek babasından kendisini istediğini söyledi. Hayatında kimse olmadığını ve aşk acısı çekmek istemediğini belirten Tuğba Özay, evleneceği kişi hakkında bir standardı olduğunu belirtti. Özay standartları ise, "Önce adam gibi adam olmalı. Bir kere boyu, boyuma uygun olacak. Kısa boylu bir adamla olamam. Nerden olursa olsun, insan olacak" şeklinde sıraladı.

Karadenizli erkekleri öven Tuğba Özay'a, Kaya Çilingiroğlu sorulduğunda, "Benim babam da Karadenizli ve çok iyi bir örnek. Kaya Çilingiroğlu'nun ise babam gibi olması mümkün değil. Öyle bir adamı gırtlaklarım ben. Biz de Karadenizliyiz, mümkün değil. Karadeniz fırtınası, bir diğer Karadeniz fırtınası ile buluşursa maazallah" dedi. Tuğba Özay, silaha meraklı olduğunu ve arada sırada silah kullandığını da söyledi.

Özay daha sonra, açılışta görevli genç manken adayları ile bir süre sohbet etti. Özay, genç mankenlere hangi mankenleri beğendiğini ve ünlü olmak için neler yapmak gerektiğini sordu. 2 genç manken adayının cevabı ise, oldukça şaşırtıcı idi. Genç mankenler, "Ünlü olmak için, kulakları Japon yapıştırıcısı ile yapıştırmak yeterli, ancak biz bunu yapmayız" ifadelerini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İLKOKUL MEZUNLARI DA SÜRÜCÜ BELGESİ ALABİLECEK

TBMM Genel Kurulunda, ilkokul mezunlarının da sürücü belgesi alabilmesini öngören teklif, yasalaşarak kabul edildi.
    30 Haziran 2006 Cuma 08:19

ANKARA - TBMM Genel Kurulunda, ilkokul mezunlarının da sürücü belgesi alabilmesini öngören teklif, yasalaşarak kabul edildi.
    TBMM Genel Kurulunda, görüşmeler sırasında, teklifte 6 ay olan, İçişleri Komisyonunda 2 yıla yükseltilen ilkokul mezunlarının ehliyet alma süresi, AK Parti ve CHP'lilerin verdikleri ortak önergeyle 5 yıla yükseltildi. Buna göre, A1, A2, B, C, D ve E sınıfı sürücü belgesi alacak olanlarda aranan en az ortaokulu veya 8 yıllık temel eğitimi bitirmiş olma şartı, düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 5 yıl süreyle aranmayacak ve ilkokul mezunu olmaları yeterli sayılacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ESKİ ÇAYCI ÜNLÜ FİRMALARI ATATÜRK'LE DOLANDIRDI

Araştırma Polis Haberleri Gazetesi sahibi Elvan Kurt, kendisini Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı Başkanı, Türk Eğitim ve Sağlık Genel Merkezi yetkilisi gibi tanıtıp değerinin çok üstünde Atatürk kitapları satarak piyasayı üç ay içinde binlerce YTL dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı.
    30 Haziran 2006 Cuma 08:50

Araştırma Polis Haberleri Gazetesi sahibi Elvan Kurt, kendisini Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı Başkanı, Türk Eğitim ve Sağlık Genel Merkezi yetkilisi gibi tanıtıp değerinin çok üstünde Atatürk kitapları satarak piyasayı üç ay içinde binlerce YTL dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı.

Elvan Kurt’un kurbanları arasında Türkiye Jokey Kulübü, Fatih Geleceğimizin Çocukları Vakfı, Dedeman, Ulusoy, Boyner, Sollac Ambalaj gibi ünlü şirketler var. Kurt, Koç Holding’i anlattığı hikáyeye inandıramayınca ihbar üzerine yakalandı. Savcılıktaki ifadesinde kahvehanelerde çaycılık, garsonluk yaptığı memleketi Erzincan’da yerel bir gazete çıkardığını söyleyen Elvan Kurt, "İstanbul’da tanıdığım emekli polislerin yardımıyla "Araştırma" adlı polis haberleri gazetesini çıkardım. Piyasadan 20-30 YTL’ye aldığım kitapları 100 ile 500 YTL arasında sattım. Gazetenin aboneleriyle bir araya gelmek için yemek düzenleyecektim. Yapılan iş sosyal bir faaliyetti" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DONDURMA MAKİNASI ÖLDÜRDÜ

GAZİANTEP’te 8 yaşındaki Gökçen Göker adlı kız çocuğu, bakkaldaki derin dondurucudan dondurma almaya çalışırken elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.
    30 Haziran 2006 Cuma 08:52

GAZİANTEP’te 8 yaşındaki Gökçen Göker adlı kız çocuğu, bakkaldaki derin dondurucudan dondurma almaya çalışırken elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi. Çocuğu kurtarmaya çalışan bir müşteri de akımdan etkilenerek yaralandı.

Olay Alleben Mahallesi’ndeki bir bakkal dükkanında meydana geldi. Dayısı Serkan Türkan ile birlikte dondurma almak için gelen küçük kız, derin dondurucuya yöneldi. Dondurucunun kapağını açmaya çalışan Gökçen Göker, bu sırada elektrik akımına kapıldı. Küçük kızı elektrik çarptığını fark eden 20 yaşındaki Abdülkadir Kürkçü de Gökçen’i kurtarmaya çalışırken yaralandı. Küçük kız götürüldüğü Gaziantep Çocuk Hastanesi’nde yaşamını yitirirken, Kürkçü 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Küçük kızın, elektrik çarpmasına bağlı kalp durması sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

Gökçen Göçer’in babası Hasan Göçer, kızının ölümünün ardından market sahibini suçlayarak, "Derin dondurucudan elektrik geçmesi sürekli oluyor. Bu yönde başkalarının da şikayetinin olduğunu biliyorum. Ama nedense önlemini almadılar ve olan Gökçen’e oldu. Başka çocukların ölmemesi için gereken önlemler her yerde alınmalı. Şikayetçiyim ve davayı sonuna kadar sürdüreceğim" dedi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri